Gott nytt år

Hejhej.

Ett kort inlägg såhär mitt i allt nyårsfestande. Höhö. Jag är hemma med mamma och Ollie och dricker cider och julmust. Tänkte bara önska lite snabbt gott nytt år innan jag ska ut och umgås med dem. ^^

Gott nytt år! Och här är en bild jag tog nyss, den är tuff. :DDD


Har du sett min lilla katt?

Hejsan. Jag kände för att göra ett lite skumt inlägg såhär mitt i natten. Jag ska nog gå och lägga mig snart.

Det är 24 timmar kvar av 2009 och jag hoppas att inget går snett på dessa 24 timmar... Det får det bara inte göra, i så fall kommer 2010 inte bli bra.

Såg nyss på 2012 med pappa och Ollie, den är riktigt bra gjord men... väldigt förutsäg bar. = jasmine inte gilla. Dock så verkade det helt ute för dom i slutet, så jag satt ändå och studsade i soffan. Det var också helt sjukt översatt. När de sa "Honey" till någon (tex; Don't worry honey/hunny) så översattes det till "honung". Hahaha. "kom och sätt dig här honung!".
Eller så kom det engelska ord in ibland. Vi kommer inte gonna make it! Eller så tog de bort massa småord som "är" och "har". Det blev helsjuk; Vi inte tid har!

Vi satt och garvade när alla dog, höhö.

Just nu sitter jag och chattar med jenna om kent. det är ju för i ***F*3489rw''* inte långt kvar nu asså. :DDDD Sitter och drogar min nya favoritlåt Chans. Jag är glad och lite tragisk. Den är fin. Den är så sann, det ju så det är. Jag har blivit helt beroende av texter och vad de betyder just nu. Jag som inte alls brukar lyssna på Beyoncé har lyssnat på hennes texter lite och de är fantastiska. :) "If I were a boy, I think I could understand", right? Eller "You're just a boy". Om man var kille skulle man förstå hur de tänker, de förstår inte - för de är killar.
Nåja.
Som slut på detta lilla inlägg får ni en bild. HELT OREDIGERAD. Jag tycker den blev riktigt bra. Hoppas ni också tycker det.


Dagen blev inte som planerat . . .

Hejhej!

Idag är det 30e december och jag tänka gå ut och gå lite, ner till centrum, köpa nåt fint... Så går man upp halv ett. Käkar "frukost", ser på TV, sätter sig vid datorn, tar en dusch, käkar "lunch" och plötsligt är klockan halv fem och det känns som att jag ska ramla ihop!
Är skitsnurrig och har varit det sen i måndags typ, jag tror att det är dags att gå och lägga sig tidigare, va! I måndags stanande jag uppe för en helt onödig sak, fast det var ett ganska skönt och trevligt snack ändå. Dock tog det trevliga slut i går och jag satte en gräns. Igår natt pratade jag ut med Julia. Jag berättade mitt och hon berättade sitt. Helt otroligt, vi har varit med om typ exakt samma sak! (förutom några ynka detaljer).
Är glad att hon orkade lyssna igenom allt, och komma med ett vettigt svar. Jag är så trött på allt tjat om "det kommer att ordna sig". Jaså, hur då? Genom att tänka att det ordnar sig? Nehe du, man måste GÖRA någonting för att det ska ordna sig, och det är inte att säga de orden.
Och tack Fanny för att du också lyssnar. :D♥

Jag är glad men snurrig tjej, höhö. Nu ska jag hitta på något vettigt. Kanske ta på mig ett par strumpor och gå ut och gå lite? Det överflödiga på kroppen försvinner ju knappast om jag sitter här...

Hejsvejs!


Äntligen: Mina julklappar!

Nu är de äntligen i datorn! Eller ja, inte bokstavligt då, men.. på bild! Och för alla intresserade så kommer de här. Haha.



Detta är alla julklappar från julafton, har inte hunnit fota alla från de två mini-jularna...



New York-väska: Från Karen, min kusin som bott i New York ett långt tag nu.
Bio-presentkort: Från pappa, har blivit lite av en tradition, höhö. Vi hade tänkt se Avatar.
Idol-DVD: Från pappa, inte riktigt vad jag önskade mig... men jag fick den med Ollie. Och det finns ju massa roliga auditions i!



Linne: Från Mimmi, älskar det! Prcis vad jag gillar och behöver. :)
Ny plattång: Från mamma, väl behövlig... katten tuggade sönder den andra.
Kofta: Från mamma, denna bor jag i nu.



Kub: Från pappa, irriterande... en gång på en utflykt med skolan var det en kille som berättade hur man löser den. Det var typ.. fram, fram, bak.. höger.. äh.
KENTS SKIVA ♥: Från pappa, började bli orolig att jag inte skulle få den. :o
Måttsats, kakrecept och såna där man har bullar i (namn?): Från Ottie, väldigt fin present. Man behöver inte köpa nåt jättedyrt. Nu ska vi baka kakor!
Knappörhängen: Från Ollie, örhängen stod minsann på önskelistan! :D
Sminkväska/vad man nu vill ha den till: Från Ollie, där i bor nu alla örhängen. :>
Örhängen (rosorna): Från mimmi, tog på mig dem redan dagen efter.



Flytväst: Från pappa, nu är jag lika tuff som pappa, Matte, Mimmi, Kjelle och alla andra som har den. Yeah!
The Sims 3 och The Sims 3 Destination världen: Från pappa, glad tjej! Simsfan sedan jag fick The Sims 1 nerladdat av min morbror. (dvs läääänge sen)
Flickan som lekte med elden - Stieg Larsson: Från mamma, vi köpte till varandra samtidigt. Jag köpte Luftskeppet som sprängdes (hette den så o_o?) till henne och hon köpte den där till mig. Mitt rim på paketet: Du vet nog vad du ska få, men jag slog in det fint ändå! Det tycker jag var riktigt fiffigt. :>



Halsduk: Från Marianne, hon började sticka den på måndagen och på torsdagen fick jag den. Den bor jag också i. :D
Hårnålar: Från Ollie, precis sånt man behöver. De försvinner ju bara!
Halsband med kamera: Från Ollie, så söt! Tycker den är snygg. :D
Tre akvarell-pappersbuntar (?) i olika storlekar: Från pappa, dags att börja måla igen kanske?



Kalender: Från Marianne, jag har redan en så vi ska byta den mot en refill till min gamla. :D
Fleece: Från mamma, behövs - har typ inga tjocktröjor.

Annars:

Madde: 100 kr
Catrine, Kjelle och Richard: 300 kr
Farmor: Gossip Gril-bok (nr 1), halsband som symboliserar att jag är döpt i Värmdökyrka.
Elton och Linn: De tre första böckerna av Twilight, som vi redan har. Ett kort från i april på Billie där hon liknar mig. (Har en liknande bebisbild på mig)

Det var allt om mina julklappar. ;d

Åååååhhhhh, irriterande

Igår fick jag som sagt inte in några bilder i datorn, så jag tänkte att jag testar idag igen. Självklart glömde jag kameran på igår så nu har den inget batteri, så jag måste alltså ladda den. SEN kan jag försöka lägga in bilder i datorn igen! Har så många saker där i som jag vill lägga upp så när det väl funkar så kommer det bli en hel del att läsa igenom här...

Bortspolad!

Jag känner mig trött och seg, gick och la mig allt för sent i natt. Så nu går jag och degar mig lite, höhö. Tänkte kolla på Bortspolad, för inget slår lite tecknad film. :DD

Ha en fin eftermiddag.

De små, små orden...

... är svåra ord.
Och de hårda orden
är enkla ord.

Och jag fick chansen
du gav mig chansen.
Men nu är det försent.

Nu är det försent.

Kent - Chans

Varför?

Varför sitter jag uppe och väntar på dig?

Ingenting

Det blev inga inlägg om julen idag heller, hoppas att ingen blev ledsen. Höhö. Anledningen till detta är att mina bilder helt enkelt inte ville in i min dator så jag blev sur och slängde lameran på sängen (förlåt älskling).

Just nu sitter jag här och mår illa och det är inte härligt kan jag lova. Det har varit en deppdag men nu sitter jag och pratar med Fanny så det känns lite bättre. :DD Vi kanske ska träffas igen och det ska bli fint för vi har inte träffats på ett och ett halft år. :o (Grönan, maj 08...)

Nyår blev inte som planerat, och det kommer säkert inte bli lyckat heller. Men jag förstår ändå inte meningen med nyår. Haha. Ja visst, det blir ett nytt år. Yay! Kul. Tralalal. Men varför skjuta upp massa onödiga raketer? Man får ju ändå bara ont i nacken, det kostar pengar och det är dåligt för miljön. Jag har slutat skjuta upp raketer. Sen vad resten av min familj gör bryr jag mig inte om, jag tänker i alla fall inte njuta av det. Dock är maten god. :D

Jag känner för att ta upp kontakten med massa folk igen och träffa dem. Någon som vill träffa lilla mig som råkar läsa denna blogg? Det vore fint. Jag känner för att bara ha det mysigt och titta på film, inget märkvärdigt. Prata, fika, prata mer. Det tycker i alla fall jag vore bra. :D
Bättre än att sitta här och ruttna och tänka på massa gamla minnen. ._.

Nu ska jag sluta skriva i detta onödiga inlägg och försöka göra nåt åt mitt illamående. Hejdå och sov gott. ☻

Saker man saknar

Det senaste dygnet har jag saknat. Jag har saknat så in i helvete.

Jag saknar villan. Jag saknar ljus. Jag saknar familj, jag saknar vänner.

Jag saknar Grönalund 08. Jag saknar 13 juli 08. Jag saknar juli 09. Jag saknar hela 2008.

Jag saknar Klara, David. Wille också. Jag saknar den där fåniga sidan KPwebben, jag saknar alla klagomål på att sidan var dålig. Jag saknar KPwebbens chatt. Jag saknar allt vi pratade om. Jag saknar Prat. Jag saknar alla mina dumma, dåliga noveller. Jag saknar alla fina kommentarer.

Jag saknar att skriva. Jag saknar att läsa. Jag saknar att ta det lugnt. Jag saknar att göra roliga saker man älskar.

Jag saknar Henke. Jag saknar allt vi hade, jag saknar den tryggheten. Jag saknar hans ord. Jag saknar våra dagar, jag saknar våra nätter (missförstå ej). Jag saknar våra samtal, jag saknar hans röst. Jag ångrar att jag gjort det jag gjort. Jag ångrar det jag sa. Jag saknar det jag sa. Jag saknar det vi sa. Betydde det inget?
Jag är ledsen för vad jag sa. Jag är ledsen för det du sa, och hoppas att du inte menar det. Jag önskar att du var min. Jag önskar att du var här.
Jag saknar att åka till dig. Jag saknar den där jävla, gröna bussen.
men jag vet inte om jag vill det igen.

Allt var så enkelt då, men nu är det så svårt. Vart ska man ta vägen när man känner sig vilsen? Vem ska man prata med när ingen är där.
Jag saknar när det var problemfritt. När ingen brydde sig. Det spelade ingen roll vem man var kompis med, vad man hade på sig. Vad man sa. Det gjorde ingenting, nästa dag var man vänner igen.

Jag vill säga att jag älskar dig Ida. Mimmi du är en vän för livet. Emi dig kommer jag aldrig glömma, dig kommer jag aldrig sluta prata med även fast jag inte har gjort det på ett tag.
Fanny du är en fin vän. Klara, jag vill inte förlora dig igen. Rebecka, vi måste ses mer. David, jag hoppas att vi kan bli vänner igen. August, jag hoppas att du fortfarande vill träffa mig.

Mysteriet på Greveholm del 24

Inte en dag försent! Haha.




Back in business

Hejhej.

Idag är det måndag och på torsdag är det nyårsafton. Jag är redan klar med alla mina nyårslöften, haha. Däremot tänker jag inte berätta om dem, för det är en hemlis. :) Idag ska jag lägga in bilder i datorn så att det kommer lite uppdateringer här från julen.

Puss!

God jul!

Hoppas att alla haft en fin julafton.

Mysteriet på Greveholm del 23


Mysteriet på Greveholm del 22


Mysteriet på Greveholm del 21




Mysteriet på Greveholm del 20




Dan före dopparedan!

Hej!

Jag vet att jag inte har lagt upp Mysteriet på greveholm på ett tag och idag ska jag lägga upp det som fattas. Klockan tre åker jag, mamma och ollie in till söder och hem till min kusin. Det är lilljul idag!
Dock är det fler personer som medverkar på lilljulen än vad det är ppersoner som medverkar på storjulen (dvs i morgon). Känns väldigt tråkigt tycker jag.

Ikväll kommer granen kläs och jag ska försöka fota den så gott det går och lägga upp här. Vår tradition är att alltid klä granen dagen innan julafton, vet inte varför men så är det bara. Dock ligger det redan julklappar under den. :)
Jag är faktiskt helt klar med allt. Förvånande. Det kändes som att jag har hundratals saker kvar att göra, men det enda jag har kvar är rött nagellack och smink! :o Så jag använder denna tiden fram till tre att fixa saker klart på bloggen (lägga upp lite bilder osv). Efter all jul så kommer jag nog lägga upp några bilder på julklapparna jag har gjort själv. :D

Puss och kram. ♥

Julklappsinslagning!

För drygt två timmar sedan träffade jag Mimmi och vi bytte julklappar. :) Sedan gick vi lite nere i centrum och jag köpte en julklapp till min syster, och hon köpte till sin farmor och sin bror. Det blev inte så långvarigt men jag hoppas att jag kan träffa henne mer under jullovet.

Nu håller vi på att slå in julklappar här och jag får inte vara i köket. :o Jag och mamma ska snart ner i förrådet och försöka hitta julgransgrejer, som tydligen inte fick följa med upp hit förra gången vi letade julkartonger. Hm, frågan är bara om inte pappa har dem i sitt förråd. Man kan ju inte börja lägga klappar under granen när den inte ens är klädd!

Jag hinner inte skriva så mycket mer, ha en fin dan före dan före dopparedan!

Under kontroll...

Just nu känns det faktiskt väldigt bra! Igår åkte vi iväg (dock lite för sent) för att köpa julklappar på Skärholmen. Jag har suttit flera gånger och funderat på vad jag ska köpa, och nu ska jag bara göra i ordning allting! Det är det idag är till för, egentligen borde jag inte sitta här. ^^

Idag är det fjärde advent och dagen invigdes med fyra ljus och te. Ute snöar det (man kan kan börja säga att "det snöar, som vanligt"?), och det känns lite som att nu får vi all den snö vi inte fått på flera år. Det är väl som mamma säger, ungefär vart sjunde år så blir det en jättesomrig sommar och en jättevintig vinter. (:

Igår köpte jag en fin present till mig själv ock (hihi), det fick bli porslinspennor, 9 stycken. De kostar 50 kr styck, men 9 stycken tillsammans blev bara 350, glada jag! Nu ska jag rita mer på koppar än någonsin innan! Dags att göra en till mig själv. ;)

Puss och kram, ha en snöig dag! ♥

Mysteriet på Greveholm del 19


Lördag

Hejhej.

Igår skrev jag ingenting för när jag kom hem ville jag bara värma mig, det var ca 8 minus på dagen men på kvällen steg det till 13-14 minus.! ;o

Idag ska jag, mamma och Ollie åka till Skärholmen och ha en stor julklapps-handlar-dag! Jag vet inte riktigt vad jag ska köpa till alla än men jag har planerat lite så några vet jag. I morgon är det fjärde advent och då har vi stora städar-dagen här, haha. Vi ska röja undan och göra det finare här hela långa dagen. Nästan vecka (dvs måndag och tidsag) har vi inte planerat, men det blir väl lite allt blandat. Köpa julmat, städa lite till, slå in julklappar, mysa och sådär. :) Och på tisdag hoppas jag att jag kan träffa Mimmi så att jag kan ge henne sin julklapp! :>

Puss på alla.

Mysteriet på Greveholm del 18

Här kommer del 18!


Mysteriet på Greveholm del 17


Lite inaktivt var det ja...

Hejhej!

Idag har jag gjort jättemycket, jag har jättemånga gånger velat skriva ett inlägg men i stället har jag börjat med någonting annat! Jag ska i alla fall lägga ut MpG del 17 så oroa er inte (om någon oroar sig).

Jag gick upp klockan 9 idag. Planen var egentligen att gå till skolan idag men jag känner inte alls för det. Det kändes trögt och jobbigt och jag ville sova, bara detta inte blir en dålig vana... Till frukost blev det te och macka (intressant, intressant).
Till lunch åt jag gröt, herregud. Gröt är gott. :DDDDD

Vid tre började allting, hum. Jag tog tag i det hela och fick igång bageriet i den här lägenheten. Hjärtan, stjärnor, granar, bockar, gummor, gubbar, änglar och massa fler skjutsades in och ut ur ugnen. Av någon anledning blev de också lite brända, precis som lussebullarna. :o


Vi gjorde lite på vårt sätt...



Under hela dagen så har jag fotat snön som kom igår/i natt och som har fortsatt komma hela dagen. Det har varit 5-8 minusgrader idag och fortsatt varit blåsigt!

Här är några bilder från hur det såg ut inifrån:




Ganska insnöade

Bilder utifrån:







Detta är snö på ett tak, fotat underifrån.

Runt 6 så klär jag och mamma på oss allt vi äger och går ut i snön med grannes spade. Vår plan var att gräva fram bilen och åka och handla. Det tog typ en halvtimme att bara gräva fram den...Har bilder på det i mobilen (de är dock inte så bra), som jag kanske lägger upp i morgon eller så. :>

För ungefär två timmar sedan gjorde jag, mamma och Ollie våra första brända mandlar (!!!). Jag har bilder på det men har inte hunnit lägga in dem i datorn än. Berätta mer om det i morgon, kans säga att vi fock göra om allting en gång...

Puss och godnatt!

Oj, oj, oj

Haha jag känner mig lite uppspelt över någonting, kanske för att det är snöstorm utomhus. Jag känner mig i alla fall glad och nöjd.

Snö + kladdkaka + en sjänvständig jasmine = en glad jasmine :D

Det snnöar rejält och jag undrar hur det ska gå i morgon. Jag vill helst inte gå till skolan, eller, jag KAN inte gå. Idag var jag hemma pga att jag inte kunde gå. Alls. Min fot vek sig och det gör fortfarande skitont, men det är lite bättre nu. Och om det fortsätter snöa såhär tills i morgon och plogbilarna inte har fått bort allt så blir det problem, för då kan mamma inte skjutsa mig och då är jag död.
Nåja, det känns inte som ett stort bekymmer att missa skolan faktiskt. :o

Idag har jag:

- Ätit gröt
- Försökt göra en till julklapp men det gick åt helvete, haha
- Tittade på Oprah Winfrey Show och kommit underfund med att hon är komisk. (Oh, I love this, I love trhis idea, I love this, I just love this etc) ._.
- Druckit julmust
- Tittat på snön
- Gosat med mina fina kissar
- SKICKAT SMS, omg
- Underhållit mig själv med att bygga om på farmville haha.
- Gjort en kladdkaka
- Tvättat mammas jacka
och till slut...
- Gjort INGENTING.

Vilken härlig dag!
Nu känner jag mig alltså lite trött, glad, bubblig och som att jag har vunnit något. Haha.

Gödnatt alla!


psss.. det kommer nog inte bli så aktivt här en vacka framåt, men det är ju inte så många som skulle kunna bli ledsna för det så. puss

Snön har kommit för att stanna, förhoppningsvis

Några bilder från igårkväll, då det var lite snöstorm...



Det var mörkt så det blev lite suddigt.






Mysteriet på Greveholm del 16


Lussebak!

Den 5:e december bakade vi lussebullar, och eftersom att det har varit lite stressigt så har jag inte hunnit lägga ut några bilder från det. Jag har dock inga bilder på när bullarna är klara... Men här är några bilder från den kvällen i alla fall.



Stjärnorna i vårt köksfönster. :D





Pysen gillade Kesella.



Kesellakatten


Mysteriet på Greveholm del 15


Mysteriet på Greveholm del 14


Mysteriet på Greveholm del 13


Lucia och tredje advent

Hejhej.

Idag är det tredje advent vilket betyder att det är dags att tända det tredje ljuset. :> Här hos pappa är adventsljusstaken det enda juliga... förutom jullådan som står i hallen och väntar på att bli uppackad.

Idag ska jag till stallet och se min syster vara tomte i stallets Luciatåg. Hon och pappa åkte iväg nyss så nu är jag ensam hemma. Och eftersom att jag ska till mamma senare idag så ska jag packa ihop mina grejer lite!

Hejdå.

SNÖN HAR KOMMIT!

Hej!

Snön har äntligen kommit till Stockholm och det kommer troligen ligga kvar eftersom att det kommer fortsätta vara kallt! :D Det blir till att ställa in cykeln och börja gå, inte den bästa nyheten. Men det ska vara snö i december!

Mysteriet på Greveholm del 12


Mysteriet på Greveholm del 11


Mysteriet på Greveholm del 10


Mysteriet på Greveholm del 9


En aning inaktiv

Hejhej.

Jag har varit lite inaktiv (om någon har märkt det..). Men det är för att jag har massor att göra. Nu är det äntligen helg så jag ska fortsätta med julklapparna, lägga upp alla Mysteriet på Greveholm jag har missat och göra någonting som man blir glad av, just nu känner jag mig lite nere.

Igåd satte jag mig ner för att göra mammas julklapp och jag kan inte säga något annat än att jag är stolt över den. Den blev sjukt snygg tycker jag! Och jag hoppas att hon tycker det med. :)
Jag har inte gjort någon annan, det börjar bli lite halvstressigt nu. Varför gör jag aldrig saker i tid?

Ska jag var ärlig orkar jag inte skriva längre.

Hejdå.

Jag vill pyssla!

Helt plötsligt fick jag en stark impuls av att pyssla. Pyssla på riktigt, kör mig till en hobbyaffär!

Jag tror att jag kommit på fler julklappar nu, genom tanken på att pyssla. Ååååhhh. Om man ändå hade pengar och visste vad man skulle göra. Men jag har några idéer. Och jag måste börja nu! Shit, i morgon är det exakt två veckor kcar till julafton, det är inte alls llång tid kvar...

Jag har funderat väldigt mycket på vad min blogg ska handla om. Alla verkar ha någon slags röd tråd, jag vill också! Men vet ni vad? Eftersom att jag är jag, och jag är ganska mycket, så får bloggen handla om det den handlar om just nu!
Men den kommer förbättras hela tiden.
Jag har ju till exempel bytt header, igen. Jag kommer säkert byta om ett tag igen, haha. Så fort jag är redigeringssugen så gör jag något nytt och ibland blir det snyggt som en header. Och det blir alltid olika, allting beror på hur jag mår. Det har väl också med bloggens röda tråd att göra. När jag mår på ett sätt lägger jag ut en sorts inlägg, om jag mår på ett annat sätt blir det andra inlägg.
Det jag funderade på var om det skulle bli rörigt... Men jag tror att jag ska lägga ut saker jag gjort. Inte så mycket 'dagbok', utan mer vad jag målat, tecknat, fotat osv. Jag håller fortfarande på att utvecklas inom allt det där så man kanske ser förändringar.
Om man kollar nu på alla fotobloggar och bloggor om kreavitet så känner man sig sämst på det mesta, som att man inte kan något. Men så är det ju inte. Jag vet att jag är duktig och jag vet att jag kan. Inte skryt nu. Jag kan, men man kan alltid förbättras, och det är precis vad jag vill. Så jag försöker se sådana bloggar som inspiration.

Jag har också planerat att lägga upp mer bilder här. Det har varit så himla stressigt bara. Eller, kanske inte alltid. Ibland sitter jag bara här och stirrar på väggen och undrar vad jag ska ta mig till. Men sådana stunder har väl alla? Man känner att man bara vill lägga sig ner och sova i ett halvår. Då orkar man inte göra något vettigt, även fast det skulle vara och kännas bra.
Men snart är det lov och idag var det nog sista provet! (förhoppningsvis). På onsdag ska vi visserligen redovisa 'Uppdrag juk' (välja någonting som har med julen att göra och berätta om det), men det är enkelt. :D
Tillbaka till ämnet.
Jag ska fota mera och skanna in saker jag ritat. Det har inte blivit speciellt mycket blyertsteckningar på sista tiden och det är lite synd, det är roligt. Men jag har fått upp ögonen lite mer för målning, speciellt akryl. Det är skönt att kunna måla vitt på svart utan att det blir vitt... tråkigt nog har jag bara akryl som är väldigt gammalt, men det funkar. Jag ska använda det till någonting till jul, frågan är vad.

Slut. End. Finito!

Mysteriet på Greveholm del 8


Jag visste inte

Inte trodde jag jag det, jag förstod faktiskt inte.

Jag trodde att jag var ganska smart, att jag faktiskt förstord vad allt du sa och gjorde betydde. Men jag har tydligen helt fel.
Egentligen sa du saker som menade tvärt emot vad jag trodde. Du var arg, sur. Förbannad. Jag trodde det var så för att du fortfarande ville ha kvar mig. Speciellt förstod jag det när du sa att du saknade mig. När du fortsatte skriva hjärtan till mig. Du verkade ledsen, och jag blev ledsen för det. Jag ville aldrig såra dig, jag ville inte att det skulle bli såhär. Jag ville inte att det skulle ta slut, jag ville att det skulle vara för evigt. Men det skulle inte funkat på det här sättet. Jag skulle aldrig klara det.

Du sårade mig, och jag berättade det. Men det enda du pratade om var att jag hade sårat dig. Jo, vi hade väl sårat varandra. Men det var som att du var blind för mina känslor och aldrig såg dem. Dina var viktigare och det gjorde mig ledsen.
Att säga att jag hatar dig är ingen idé, för det gör jag ju inte. Du har betytt så mycket för mig, så länge. Men jag älskar dig inte, inte längre. Men du betyder fortfarande något, jag bryr mig fortfarande om vad du gör. Vad du säger. Vem du pratar med. Fortfarande gör det mig svartsjuk när du skriver till någon annan på det sättet du brukade skriva till mig. Jag känner mig bortstött. Utanför. Jag får inte vara kvar.
Jag trodde du gjorde det för att jag hade sårat dig, men nu ser jag en annan sanning.

Du verkar inte alls ledsen. Du verkar glad. Något måste ha hänt, och jag tror att det har att göra med en annan människa. En ny jag som gör dig glad. Så snälla, ljug inte för mig och säg att du inte kalrar av att se mig längre. Skjut inte ut mig ur ditt liv. Låt mig bara vara. Jag kämpar så gott jag kan men du gör det bara svårare för mig.

Du kan radera mig från allt, men ljug inte för mig. Det är det värsta jag vet, det värsta du kan göra. jag trodde att du kände mig? Men troligen inte. Du kanske glömde mig med hjälp av den människan. Jag vill inte vet a hur, det behöver du inte berätta. Jag vill inte höra någonting.

Men snälla du, ljug inte.

Sökes: Kramkompis

Hej, jag är en tjej på snart 16 år som söker en gosig kramkrompis. Förutom att älska att kramas så ska du också vara bra på att lyssna, få en att känna sig trygg och ha en gnutta konstig humor.

Jag behöver en kramkompis för att jag inte har någon. Jag älskar att kramas och det är det bästa sättet att känna sig trygg på, man gör även den andre glad och man blir varm. Särskilt mysigt är det att kramas när man är kär...

Skriv en kommentar om du är den jag söker eller om du känner någon!

~

ha-ha .. like it would happen.

Göra klart...

Godmorgon.

Här sitter jag och njuter av min sovmorgon och ska göra klart min slöjduppsats-framsida. Det får bli något enkelt efterom att jag inte orkar krångla. Papperet är slut i skrivaren också, tjoho. Jag får ta och skriva ut i skolan, men då blir det svartvitt. :( Fult, fult, fult. De sista bilderna kommer bli skumma, eftersom att jag valt dem på grund av färgerna. ._.'

Jag känner mig säker på spanskan, ska gå igenom det några gånger till sen. Men nu ska jag göra klart, sminka mig, klä på mig och äta något.

Puss.

Mysteriet på Greveholm del 7


Lite grann

Hejhej.

Jag vill berätta.. om en händelse, som hände mig. Jag var här, i rummet... Och jag skulle...

Nej men, jag skulle göra klart min uppsats. (y) Först så öppnar jag mammas mejl, öppnar dokumentet i Word och börjar fixa. Klar. Jag är van vid att kryssa, så kommer det upp en ruta som säger "Vill du spara?". Inte den bästa saken att vara van vid direkt. Det kom i alla fall upp och jag klickade på ja och allt försvann. Haha. Oftast så komer det ju också upp en ruta där man får bestämma vad dokumentet ska heta osv, men det gjorde det inte. (/R/(¤)GBnfi!!!

Jag gjorde om, och sparade allting.

Dags för framsidan.

Jag har sparat lite bilder på kläder som jag hittat på internet som jag gillar, som jag tänkte sätta upp på ett enda papper och sen skriva någonting bra i mitten typ. Först var alla bilder i oliak storlekar, så en tröja var XXXXS och en tröja var XXXXL. ._.' Irriterande. Till slut hittade jag något sätt att förminska bilderna. Allt var frid och fröjd. (Självklart inte länge till)...

Jag hade en ruta där själva framsidan var, resultatet. Samtidigt öppnade jag en bild (med kläder) i taget och kopierade det jag skulle ha, klistrade in på framsidan och kryssade bilden med plagget. Ja, självklart råkade jag kryssa fel när jag kommit halvvägs!
Ja, det var väl inte mer än att börja om igen, men denna gången var allting för smått. ._. Så halv nio stängde jag av datorn i ilska och la mig och sov. xD Jag lugnade ner mig i alla fall. Kvart över nio gick jag upp och tittade på TV, hihi. Typ "Mamma till en mördare" och sen "Raw comedy club".
Ja, lite om min hemska kväll. Om en stund kommer del 7 av MpG och sen ska jag nog gå och lägga mig och läsa lite spanska. Hoppas att jag får ordning på min uppsats i morgon, jag har ju sovmorgon (!!). :)

Godnatt!

Skitglad! :D

Hejhej.

Idag har varit en usel dag. Det har varit varmt och kallt så samma gång vilket jag förknippar med feber men det tror jag inte att det var. Och det är måndag, kan det bli sämre? Nu är det i alla fall bara 9 skoldagar kvar.

Bra saker med dagen är:

• Jag fick VG+ på religionsprovet.
• Jag får MVG i slutbetyg i religion. (!!!!!!!!!!!!!!!!!)
• Jag får VG i slutbetyg igeografi.
• Jag och Sofia gjorde en skitgod kladdkaka på hemkunskapen.
• Sofia diskade även fast det var min tur, jag hatar att diska så det gjorde mig jätteglad. :DDD

Av detta kanske man kan tycka att dagen var bra. Men detta var de två sista lektionerna... de första var en plåga.

~

Det är ändrade planer i min planeringslista. Det är tydligen spanskadiagnos i morgon (!!) så jag måste plugga presens, prefekt och oregelbundna verb och lite sånt. Ehm. Grammatik. Och Gerundium också. Det kommer nog bli rätt så enkelt, jag är ganska bra på det redan. Jag måste bara repetera.
På onsdag är det engelska-checkpoint, inte nästa vecka som jag trodde. Så jag måste plugga inför det i morgon. Och idag måste jag också göra klart slöjduppsatsen (det är typ bara framsidan kvar nu, eftersom att mamma skrev svaren på frågorna på datorn, jag behöver bara bearbeta lite).

I morgon:
• Dansmöte.
• Sovmorgon till 9. :D
• Spanskadiagnos.
• BILD! ♥

~

Det känns lite fullbokat i mitt schema (min lilla kalender svämmar över). Och nu måste jag nog börja plugga. :o Hejdå. ♥

Halv åtta

Godmorgon.

Jag måste få säga att jag älskar sovmorgon på måndagar, det är bättre än att sluta tidigt på fredagar! Man kan ligga och softa i soffan hela morgonen och bara ta det lugnt och sen inte behöva stressa till skolan. :D

Vi har hela morgonen kollat på Vakna! Med The Voice, jag och Ollie alltså. Det har blivit lite av en tradition hos pappa. Mamma har ju inte femman... Tråkigt. Men jag kan klara mig utan dem en vecka.. Men usch, vilket babbel.

Jag kom på att nästa vecka slutar skolan! :oo Visst är jag smart!? Och om två och en halv vecka är det julafton, och jag har inte gjort kalrt en enda julklapp. He he he. Jag måste ta tag i detta. Nu.

Dagens att göra:

• Göra klart slöjduppsatsen, direkt när jag kommer hem. (Om man mamma skickat svaren på frågorna ._.)

• Försöka komma på vad jag ska ge folk i julklapp, orka, orka, orka. Jag låg och tänkte på det i natt men kom inte fram till någonting.

• Göra en framsida till slöjduppsatsen (en rolig sak :DD)

• Plugga engelska, vi har värsta checkpointgrejen nästa vecka. Eller.. det kanske var idag? !?!?!??!?!? Helvete om det är det.

Igår låg jag och tänkte på vad jag skulle göra idag men nu har jag glömt det. D:

Veckans att göra:

• Göra klart mammas julklapp, den kommer bli så bra! Men jag måste hitta en *** att ***. Haha. Inga hemligheter avslöjas här inte.

• Fixa VÄN ETT och VÄN TVÅS julklappar. Jag har en känsla av att de måste fixas tidigt. Dessutom har jag en tredje julklapp som jag måste skicka iväg tidigt också, problemet är att jag fortfarande inte vet vad jag ska skicka...

Tisdag: Möte med Movestar 16.30-17.30

Lördag: Köpa det som behövs till julklappar. Vilket betyder att jag måste ha pengar... detta blir svårare år för år, förr sålde jag alltid jultidningar och fick ihop typ 700 att köpa för. Jag fick 100 av pappa igår, men det är ju bara min veckopeng... Och förra veckan fick jag inget av mamma. Humelum.

• Komma på resterande julklappar...

Och lite plugg av allting. Typ göra en extratext i spanska så att hon ser att jag är engagerad och vill ha MVG. (a) Men nu ska jag hitta något att ha på mig och packa mina gympakläder så att det är klart. Puss och ha en bra dag!

Godnatt!

Jag är väl medveten om att detta är mitt sjunde inlägg idag (om man räknar med de i natt) men jag kände att jag vill skriva någonting här. Lite allmänt, tråkigt som jag har på hjärtat.

Klockan är halv tolv och jag borde verkligen, verkligen gå och lägga mig. För en halvtimme sedan tittade jag på kvällens Gossip Girl (som gick på TV idag alltså) och det verkar inte helt hundra detta. Ha, nu ska jag försöka förklara detta så att ni fattar. Förra söndagen kollade jag och Mira i tidningen Bild och då såg jag att det stod om en händelse som hänt i Gossip Girl. Just det avsnittet jag hade sett dagen innan! Vi kallar det avsnitt 9. Det hände en grej som det stod om, och då tänkte jag att "då är ju jag i fatt det som går på TV!". Alltså måste det ha varit från avsnittet söndagen innan denna söndag vi kollade i tidningen. Alltså: Förra söndagen (då vi kollade i tidningen) måste de ha sänt avsnittet efter händelsen, som jag inte sett.
Det är komplicerat, detta.
I alla fall så tittade jag på avsnitt 10 idag, alltså det jag trodde sändes förra söndagen. Och samtidigt så spelade jag in det riktiga avsnittet Gossip Girl som går på TV. Det som gick på TV idag trodde jag var avsnitt 11. Hänger ni/du/vem som helst med? Så jag tänkte att jag kollar på 10, och sen på 11, sen kan jag fortsätta kolla på GG på söndagar! Tjoho!

MEN DET VAR JU TYP SJUAN SOM SÄNDES PÅ TV IDAG?! O_O

Det är ju skumt, eller hur? Varför skriva i tidningen om en sak som inte ens har sänts på svensk TV? Alla GG-fans som följer detta slaviskt får ju veta vad som händer i framtiden då?
Eller är jag helt ute och cyklar?

~

Jag vill bara säga en sak till, och det handlar om tidningen OKEJ. I morgon ska jag skriva ett klagobrev till dem.

Jag har prenumererat på tidningen väldigt länge och nu kan jag börja se förändringar. OKEJ är en stor musiktidning, och jag prenumererar på den just för att den är det. Det är repotage med artister, posters på artister/band, info om musikstilar, info om vad artister/band gör. Plus detta har de en gnutta mode och en gnutta och film/bio/skådespelare. Det tycker är perfekt!

Senaste numret hade 4 sidor om musik, resten vad nån jävla sörja. "Paprazzi". HEJ OCH HÅÅÅ. Var är OKEJ? Nog för att de sagt att de ska förändras, men detta är inte OKEJ! Det är inte okej, och det är inte OKEJ. Så jag ska skriva till dem om detta.
Det är en musiktidning för tjejer och killar på ca 50 sidor. I senaste numret var det 4/50 sidor med musik, och en mascara som present. En skitmascara dessutom. En gång fick man tamponger. Oj, erhm, *host*, killtidning sa ni? Ni har inte ens killmode?

OKEJ håller på att bli en hemsk tjejtiding som skriver som hunkar, mode, skvaller och årets "it"-girls! Herregud!

~

Sov gott.

Mysteriet på Greveholm del 6

Del 6! :ooo


Photoshoppenslar!

Jag satt här och letade efter bokstäver att ladda med men i stället hittade jag lite trevliga penslar. Det finns inte mycket bra som är gratis men jag ska fortsätta leta, tihi. Jag bjuder på en testbild sålänge. ^^



Det är typ 15 olika penslar som jag använt. Kul va? :D

House

När klockan var kvart i två kom jag på att min cykel är sönder och jag inte kan gå särskilt fort. Med ccykel tar det 3-5 minuter att ta sig till dansen, men att gå tar typ.. 15 minuter. Jag fick lite panik eftersom att jag hade småsåsat för att jag visste att jag skule cykla.
Och mamma tänkte inte skjutsa mig.
Fem i två gick mamma och duschade och allt kändes hopplöst, typ "jag kommer missa dansen". Men egentligen, det tar ju i alla fall inte ens och en halv timme att gå ner? Så jag gick. I regnet. Och det var kallt, och jag fick ont i fötterna. Men det var värt det.

Vi dansade house med Viktor och han var verkligen cool, tycker jag. Han var precis som en lärare ska vara. Schysst, gör stegen sakta, snabbare, snabbast och om och om igen. Det var riktigt kul! Och på utvecklingssamtalet så sa jag till Mariella att jag ville dansa House, så det var också en anledning till att jag masade mig iväg vid två. :DDDD

Nu har jag OOONNNTTT i mina stackars fötter, och snart är det dags att stressa iväg till pappa. ._.' Yay. Jag orkar inte gå dit. Jag orkar inte gå alls... Och jag vill sitta i lugn pch ro och göra klart min uppsats. Som jag behöver mamma till. Och jag ska till pappa. It doesn't make sense!?

På tisdag ska vi i "Movestar" (hatar namnet) träffas och planera lite. Jag längtar. ♥

Här är en bild från i onsdags på Filip och Emma, Amanda är i bakgrunden. (Emma har Filips glasögon)



Tjingeling.


Andra advent

Hejhej.

Om ungefär en halvtimme är det dans. :> Egentligen är det slut på terminen men vi vill dansa mera så vi ska dansa idag och förmodligen på tisdag också. Idag ska vi inte ha Mariella, ;o, vi ska ha en kille som heter Viktos. Han dansar house, iihhh. :D Har jag alltid velat testa, och jag känner på mig att detta kommer bli jobbigt.

Idag gick jag upp halv tolv.. ehm. Men jag gjorde en andra andvents-frukost med te, mackor och lite annat. Jag hade tänkt koka ägg också men det blev inte så. Jag känner mig lite besviken på vädret. Det behöver kanske inte vara snö nu men det kunde väl i alla fall vara frost!? Regn är ju november/oktober/april-väder! Frost eller snö vill jag ha, tack!

Det måste i alal fall vara snö på julafton, annars... :((


Efter dansen ska jag... egentligen skulle jag träffa nemo och sofie och planera klassfest, men jag tror inte att det blir så. Haha. De verkar inte så engagerade och mamma säger att det säkerligen är försent för att boka lokalen innan jul, och när ska vi ha den egentligen? Det är bara två helger kvar nu innan julafton och vi kan ju inte kräva att folk ska komma redan samma vecka. De har säkert redan planerat in någonting dessa helger, jag menar, vem har inte fullt upp innan jul?
Festen får nog bli efter nyår. Vi skjuter upp det ännu en gång...
Nåja, efter dansen får jag ta tag i min slöjduppsats och göra klart den, jag måste fråga mamma om hennes kläder hon hade i min ålder, framsidan kan jag göra i kväll hemma hos pappa. Det blir bra. Också måste jag skriva ut min önskelista, hihi. Mamma vill ha den. :I

Nu ska jag nog torka håret och klä på mig något, sen sticker jag. Hejdå!

Mysteriet på Greveholm del 5


Hm

Jag måste ha någon slags typ av blogg, det är väldigt tråkigt att bara läsa om mitt liv hela tiden. Några typer kan jag redan nu stryka, typ som "modeblogg" eller "fotoblogg". Det finns det gott om och jag vill inte smälta in. Jag måste hitta på någonting speciellt men hur enkelt är det?
Jag har några idéer.. Jag kanske kan blanda dem och få en härlig blanding av mig? Ha-ha..

Och det är ju inte särskilt många som läser den här bloggen så det är ju ingen idé att fråga "er" vad den ska handla om. Men jag kan väl göra det igen... Vad tycker ni den ska handla om?

Här är mina urusla idéer.. D: :

- Mina målningar/teckningar/foton..
- Texter jag skrivit
- MIN VARDAG, JIHAAA!!

Nej.. jag har nog inga idéer trots allt. Uäggh, min hjärna står still bara. Och jag måste komma på vad jag ska göra till folk i julklapp. Mamma är avklarad, den ska jag fixa nästa vecka. Jag tror att två nära och fina vänner är klara också, bara att jag måste göra dem. Vänta, jag ska hämta ett block...

SÅå... Nu har jag skrivit upp alla namn. Det blev elva stycken varav jag kommit på TRE... Haha, right... Svårast blir farmor, helt klart. Hon har mängder av personliga koppar, örngott, tröja gav jag henne förra året (med ollie), målning gav jag förra året... En teckning är inte på tal för hon har en hel låda fylld av grejer jag´har ritat. ._. Så detta kommer bli svårt, jag tror att jag får gå till en hobbyaffär och hitta något roligt. :>

Jag funderar på att skicka julkort till alla som vill ha, hihi. Jag har tråkigt och vill göra något roligt och speciellt som jag aldrig har gjort förut. Och julkort har jag aldrig skickat, i alla fall inte själv. Visserligen vet jag inte hur man gör egna, och jag tänker ALDRIG köpa någonting nere i en affär. No way. Inget kan övertala mig till det!
Dessutom måste jag köpa julklappspapper... Jag ska ha ett alldeles eget så att man ser att julklappen är från mig, jag vill inte att alla ska vara olika. :>

Nu ska jag göra en framsida till min uppsats, jag kanske lägger upp både framsidan och uppsatsen här sedan. Om någon vill läsa - haha.

Puss.

Lussebullar!

Just nu jäser degen så jag tänkte att jag kunde skriva ett lååångt, härligt inlägg. Japp... Jag har inte mycket att säga.

Jaa, jag kan väl berätta lite om mig dag.
Jag vaknade 11.58 (y). Gick upp och drack te med mamma, sen satte jag mig här och gjrode någonting jag inte minns längre (jag har blivit senil :o). Efter det tog jag och mamma tag i lite saker och gick ut i det härliga, fina vädret. Regn.
Vi lämnade lite grejer nere i förrådet och satte upp ljusslingor på balkongen så att den ser lite trevligare ut. Dock var det inte speciellt trevligt att göra det. Linda 15 meter lång ljusslinga runt räcket tar på krafterna, haha. Dessutom så regnade det. Och det var kallt! Bra blev det i alla fall, fast vissa lampor var sönder.

Vi gick in och värmde oss lite. Satte upp sjärnfall i köksfönstret och lyssnade på Beyoncé. :> Om man lyssnar på hennes texter är de faktiskt riktigt bra, det dåliga med låtarna är att det är en aning svårt att sjunga med...

Just nu bakar vi alltså. Vi kände att det var dags att baka och sådär, hihi. Just nu jäser degen som sagt, och sen ska vi rulla bullar. Jag kom precis på att jag inte ätit någon lunch. Ehm.

Nu hade jag tänkt skriva mig en liten önskelista och käka russin, pussar!


Lucka fem!?

Hejhej.

Jag sitter här och letar efter lucka fem på min chokladkalender, hihi. Jag tycker att man aldrig kan bli för gammal för det här. :) Det är bara mysigt att sitta och pilla ut se små chokladbitarna och sedan kolla vad det är. ... och sen äta dem också! Yum!

Puss.

Julpynt

Jag vill pynta mer! MUUU. Vi har tagit fram typ 5 saker och jag känner mig full av jul som vill ut, ehm.. ja. I morgon är det mycket som ska göras så jag ska gå och lägga mig nu. Småkikar lite på en film som går på fyran som verkar lite halvskum och sorglig. Tror jag, har inte sett speciellt mycket.

14 dagar till jullov, 10 skoldagar. ♥

Godnatt!

Mysteriet på Greveholm del 4

Hejhej, detta kommer liiite försent. Men eftersom att jag inte har gått och lagt mig än så är det fortfarande fredag. (y)


Rotfruktsgratäng! :D

Hejhej.

Jag ska snart gå och hjälpa mamma laga mat, idag blir det rotfruktsgratäng. Yumyum! Innan det tänkte jag passa på att berätta lite om dagen.

Jag gick runt med halsduk och käkade halstabletter och kände mig säker på SO-provet. Jag tog reda på det jag inte kunde och gick och tänkte på allting. Jag som är såååå duktig har ju pluggat i veckan i stället för att sitta innan lektionen och typ "åhnej, jag måste plugga!". Eller okej jag pluggade igår. D: Fy på mig.
Och provet gick bra. :D Jag är nöjd med alla mina svar och skrev bra svar på VG/MVG-frågorna. Så det är bara hoppas på bra betyg nu. (y)

Jag känner mig så himla julig idag. B-M (svensk/engelsk-lärare) plockade fram julgrejer när vi prövade på att göra ett engelskt nationellt läs-test. Jag typ; åååhh, vill hem och pynta! :D På svenskan ska vi göra ett "juluppdrag", vilket jag trodde skulle vara jättetråkigt men det är faktiskt kul. Vi ska välja någonting som har med julen att göra och berätta om det. Tex, varifrån kommer Lucia?, Vem hittade på Jultomten?, Varför bakar man pepparkakor/lussebullar? osv. Jag valde julkalendern på TV! :DDDD Jag ska berätta lite om den i allmänhet, om vilken folket röstat fram till den bästa och vilken jag tycker är bäst (dvs Mysteriet på Greveholm!!!). Jag ska också berätta lite om årets julkalender. Hm, jag har alltid tänkt att julkalendrarna blir sämre och sämre för att jag blir äldre, men så är det nog inte. Jag tror att de verkligen blir sämre. Skägget i brevlådan såg jag två-tre avsnitt av. Det var typ "Hejhå vi bor i ett hus fyllt med IKEA-saker!" Låt mig påminna er, julkalendern-skapare, om att IKEAs färgglada grejer INTE hör hemma i julsammanhang (!).

Efter skolan följde jag med mamma och handlade, gissa vad jaag kööööpte? :DDDDDDD CHOKLADKALENDER!!! :D Och nej, man blir aldrig för gammal för julen!

Nu ska jag hjälpa mamma med maten och lyssna på Michael Jackson i köket. :> Ciao! ♥

Bjuder på en bild, hihi.


Mysteriet på Greveholm del 3



Godnatt.

Bara lite

Hejhej.

Snart kommer mamma hem och då blir det pyttipanna, som jag inte alls gillar. :/ Det blir i alla fall stekt ägg och rödbetor till så middagen är räddad. x)

I morgon är det SO-prov, religion. Islam och judendom. Jag har inte pluggat speciellt mycket men det känns verkligen som att jag kan allting. Det är en lite underlig känsla. Typ som "Jag måste plugga på det ordet.. nej, men jag vet ju vad det är :o"- Nej, det lät heeeelt fel. Jag och mamma ska gå igenom det i kväll i alla fall. :>
I morgon är det också FREDAG! Yumyum. Ska hem och hjälpa mamma städa i klädkammaren, julpynta lite pch ha det riktigt mysigt. :) Här finns det inte mycket julsaker uppsatta än, det måste ändras på! I allas fönster hänger massa grejer och allting ser juligt ut, utom i vårat, heh. Men här sätter vi inte upp allting på en gång, nej. Vi har inte ens lika långa ljus i adventsljustaken. Haha. För två år sedan hade vi tripp, trapp, trull-stilen. Förra året hade vi runda ljus. I år kör vi TTT igen, men den här gången börjar vi med det högsta ljuset.

Vi tänkte nämligen att det första måste brinna längst...


Oredigerad bild på vår orginella adventsljusstake!

Jag måste börja med julklapparna nu. Jag vet precis vad jag ska ge till mamma, jag kom på det för en minut och 39 sekunder sedan typ (omg). Åh, det kommer bli såååå bra. :DDDD Men vad jag ska ge de andra vet jag inte. :( Detta kommer bli jobbigt. Jag får göra en lista efter maten, nästan vecka kommer jag antagligen åka iväg med mimmi och julhandla. :> Och om hon inte kan får jag ta med någon annan. ^^

På lördag blir det bullbak! Vi kommer bara baka en gång i år. :< Saffranet är för dyrt osv. osv. Men det blir mysigt. :) I helgen måste jag också göra klart min slöjduppsats, inte sitta på måndag och stressa klart den!

På söndag är det dans. ♥ Och före/efter kommer jag att träffa Nemo och Sofie för att planera en klassfest. Hihi. Det var tre år sedan vi hade den klassen, och nu ska vi föra alla sammans igen! Halelujah!

Senare lägger jag upp Mysteriet på Greveholm del 3. :))) Puss!


Testar...

Hejhej.

De senaste två timmarna har jag hängt lite på DDB och hittat massa roliga saker. Ni kanske märkt att rukrikerna har små bokstäver, DATUM OCH TID ÄR TILLBAKA!!! och lite annat smått och gått som ni kommer märka. :> Nu ska jag bara testa en grej som har med menyerna att göra, ska se om det funkar (hoppas ;o). Det var typ allt. Skriver mer senare.

Ice

Kom precis in från en kort fotorunda utanför huset. Jag har alltid tyckt att det är så tråkigt här, jag har ju fotat allting minst 100 gånger redan! Men nu är det en ny årdtid och om man tittar närmre...

Högst upp på önskelistan finns självklart ett macroobjektiv! Helst Tamron. Burr, dyrt.

Jag bjuder på lite bilder från när jag och Ollie var ute och fotade igår. Det blev nästan likadana i idag, men bara nästan. Jag gillar allihopa så mycket så jag vet itne riktigt vilka jag ska välja.

















Notera att jag började med detta inlägget runt kvart i tre. ._. Stooora bilder.

Mysteriet på Greveholm del 2




Ååhhhh

Hejhej.

Jag är nyss hemkommen (eller ja typ en timme sen) från "dansuppvisningen". <- hatar det ordet. I alla fall... Första uppträdandet gick åt helvete. :I Jag glömde dansen två gånger. Men jag gick i alla fall inte av scenen, haha. I stället stod jag och vifta till alla småungar att komma ut på scenen (vi var sist), sen typ "oj helvete, dansen är inte slut ju!!!11234". Så blev det sisådär.
Andra gick i alla fall sjukt bra, förutom att jag och Emma typ gick in sida vid sida och jag fick lite skrattanfall. Haha. Sen gick jag nästan in i Filip men det gick bra ändå. :DD
Jag och Jannica var poliser och vaktade bakom scenen. Alla småungar praktiskt taget satt på scenen för att se alla andra dansa. Gud, alltid samma sak varje år. Tjejerna var i alla fall smartare, och lyssnade på oss. Fast några gick till Anita (danslärare) och typ "de stora tjejerna sa att vi inte fick vara där :(((((".

Det här inlägget ser lite halvflummigt ut med alla tecken och grejer...

Jag fotade lite och bilder på det kommer när... jag lagt in bilderna *smart*.

Nu ska vi julpynta och jag tänker ta ett fotbad och ha det bra. :> Jag är 100% säker på att jag skriver mera senare! Hejdå så länge. :D

Isbitetår och städning av förrådet etc

Hejhå!

Idag har jag varit hemma och det är skönt. Jag känner mig faktiskt riktigt duktig. :>

Dagen började med stort glas med te och titta på frosten utomhus. Sen hämtade jag min kamera och fotade frosten på fönstrerna, vissa bilder blev bra och andra mindre bra. Jag lägger upp dem sen!
Efter det fick jag up Olivia och vi fick massa uppgifter av mamma som vi skulle göra osv osv. Vi började med att gå ut och fota (y)... det skulle vi egentligen inte göra hihi. Men det blev skitcoola bilder, jag har verkligen, verkligen längtat efter att få fota frost. :) Lägger upp dem sen också.

Sedan började vi i alla fall med våra sysslor, heh. Vi kastade lådor, gick ut med soporna, gick iväg med gamla kartonger till "kuberna" och hämtade julsaker från förrådet. Så nu är vi släkt med Rudolf (..med röda muuuleeen). Dock skulle vi inte städa förrådet, men vi kunde inte låta bli och mamma kommer bara bli glad. :D

ATT GÖRA LISTA

~ Gå ut med soporna
~ Gå iväg med kartonger till kuberna
~ Slänga lådorna
~ Hämta jullådor + stora julstaken
~ Vika tvätt

EXTRA

~ Städa förrådet
~ Ställa in i diskmaskinen
~ Pynta

Mira ringde nyss och vi pratade i 25 minuter (y). Nu ska jag käka gröt och vika tvätt. Ciao!

Hihi

Jag gjorde lite ändringar. Fint eller fult? :>

Första december!

Tjoho! 23 dagar kvar till julafton och jag måste bara ha en chokladkalender, för julen kan aldrig bli barnslig. Jag tänker dock inte kolla på julkalendern, men däremot ska jag se ett avsnitt av Mysteriet på Greveholm varje dag! :D Hade tänkt lägga ut på bloggen också. :)

Här är första delen!




Idag blev jag sjukt irriterad på slöjden. Heh. Alla har en klänning utom jag (y). De är inte klara, men det ser ut som länningar. Jag har bara några ihopsydda tygbitar som ska se ut som en korsett (haha, skrattretande). Jag satte mg och läste gamla uppsatser i stället, och jag måste jobba på min för den ska vara inne nästa vecka. Tjoooho...

Den 10e sätts betygen och jag har en känsla av de inte alls blir bra. Jag har säkert försämrats, jättekul eftersom att man ska preliminär (?)-söka med dom här betyget till gymnsaiet.
Nu orkar vi inte babbla om skolan.

Idag var det dans-genrepetition. Det gick sisådär. Jag känner mig så dålig på allt just nu. Uach jag känner egentligen inte för att skriva någonting. Men alla barn var söta. ♥ I morgon är det uppträdande och helsjuka placeringar. (y)

Jag och pappa åkte till Ollmed innan dansen. Ollmed betyder Huddinge sjukhus. D: Vi hämtade mina inlägg och det känns bra med dem, inte så ont som jag trodde. Men vi f¨r se efter jag har gått med dem en hel dag.

Nu ska jag nog sluta skriva och måla mina naglar, äta pepparkakor och hoppas på snö!

RSS 2.0