Gammalt

Här sitter jag och Mimmi och har precis kommer på den mest briljanta idé någonsin!
Vi ska göra egna tröjor, och senare kanske sälja till annat folk. :D
Jag är konstnären som målar/ritar/fotar bilderna, och Mimmi + Olivia ska komma på idéer.

Förut kom jag på att min blogg är väldigt tråkig, eftersom att jag inte har lagt upp någon bild än. Så jag tänkte att jag kollar igenom lite gamla bilder och lägger upp lite sånt! Även nya bilder hoppas jag få med...


Bild 1: Jag när jag gick i tvåan, hållandes i en kattunge på Kreta.
Bild 2: Olivia, Mimmi och jag på Runmarö krog för många, många år sedan.
Bild 3: Hotellet på Kreta 02.
Bild 4: Också hotellet, plus en fin buske som mamma ville ta med hem (vilket hon också gjorde)

Mimmi

Om några minuter bara ska jag gå ner till centrum och möta upp Mimmi. Vi ska träffas lite, eftersom att vi inte gör det speciellt ofta. De enda gångerna vi brukar träffas är när våra föräldrar ska det ...

I kväll är det dans och jag har längtat fruktansvärt mycket efter det de senaste tre dagarna. Jag vill bara lära mig mer och mer och hoppas att vi gör något skoj i kväll... Att köra daifer igen vore jobbigt, eftersom att vi gjort det  de senaste två lektionerna.
För övrigt, inom ämnet dans, funderar jag på att gå på en dansgrej som Mariella pratade om att hon och hennes kompis Nicki skulle göra. Massor av dansare kommer dit under tre dagar och jag vill gärna se dem dansa. Som Mariella sa: "Ni får gärna komma och få inspiration och kanske lära er något nytt. Och ha kul såkalrt!". Men jag skulle gärna vilja gå med någon... Det kanske blir Mira, eftersom att hon också går på dansen. Men om någon annan vill hänga på så säg bara till. :D

Idag har varit en ganska tråkig dag. Alla lektioner har i princip varit en timme långa, plus lunchen som också var en hel timme.

Nej, nu måste jag verkligen gå. Pusshej.

Lalala

Vad är godare än en stor kopp te såhär på onsdagsmorgonen?

Kent

Tänk att jag glömde bort dem helt. Snart ett år sedan fick jag deras Box och jag har inte lyssnat på dem en enda gång sedan dess, hur kan jag? När de är så bra?
Sedan jag kom hem från skolan idag har jag lyssnat på dem oavbrutet i alla fall och det känns skönt. Att äntligen plocka fram skivorna ur lådan och låta musiken strömma ur högtalarna, det kallar jag mysigt.

Jag funderar på att gå ut och fota några fina höstlöv. Hösten är nog min favoritårstid trots allt, träden är så fina då. Jag gillar när det blir ruggigt kallt och regnigt, speciellt efter en torr och varm sommar. Då ska man bara sitta inne och mysa under en filt och kolla på film eller läsa.
På onsdag tänker jag nog bjuda hit Mimmi (inte MosterMimmi som jag nämde i föregående inlägg) på en kopp te och prata lite. Om hon kan förstås. Vilket jag hoppas eftersom att vi inte träffas så väldigt ofta.

Du har tänkt allt som sagts om mig
Du kan tro allt du hört om mig
Du kan ställa frågor om sanningen
Finns det en eller finns det tusen?
Svara rakt från hjärtat nu
Ditt medlidande kan jag va utan
Om det här ska vara allt vi hann
Så håll mig hårt,
håll mig älskling nu


Kent - Columbus

Fossingar

Springa är inte min grej.



MonsterMimmi.

dansa

Dans är som... som... någonting.

När man väl kommer igång inser man att det inte är så svårt. Det handlar inte om att kunna massa saker, det handlar om att röra på sig på ett sätt som är roligt. Visserligen kanske man borde ha lite moves, så att man kan sätta ihop en koregrafi eller freestyla så det inte ser helt åt helvete ut. ;)

Idag på dansen gjorde vi saifer (dvs, en ring där en och en går in i mitten och freestylar). Det var väldigt... Ja, man fick ju lite panik innan man skulle in i ringen. Vi som är lite 'nybörjare' kan ju inte direkt gå in och göra värsta grejen. Vara bäst på en gång.
Men jag tycker det gick hyfsat. Vi tränade också på att gå till musiken och göra egna steg på olika takter. Det hela låter väldigt komplicerat, men det enda man behöver göra är att gå. Sätta ner foten på en takt. Bom, bom, bom, b-bom...

Nej, nu ska jag ta mig en klementin och börja packa - ska till pappa om cirka två timmar. Pusshej.

Klotter

Man känner att hösten är här nu. Det gick på två ynka veckor och allting blev blåsigt och kyligt. Det var väl inte så längesedan man satt där på bryggan och solade sig och drog åt sig så mycket solsken det bara gick?
Jag längtar verkligen till att löven blir röda, oranga och gula. Det är så fint att jag bara vill stå där och glo på träden dagarna igenom.

En sak jag tänk lite på den senaste tiden (speciellt efter det klassen var på Riksdagen) är klotter. Vad är klotter egetnligen? Varför klottrar man?
De flesta tycker väl att det är fult och onödigt, förstör miljön. Att det ser allmänt hemskt och ostädat ut. Men det tycker inte jag. Klotter är faktiskt en slags konst. Visserligen räknar jag bort klottret som bara är ett par svarta, spretiga bokstäver, men det finns klotter som golk lagt ner tid på - det tycker jag är coolt. Jag skulle faktiskt gärna hha en klottervägg i mitt rum.

Om ungefär en timme anländer en viss pojkvän till Huddinge och då ska jag åka in till stan. Han skulle köpa något musikprogram, vad det nu var. Adios!

Min morbror

Måste bara få berätta att min morbror är en av mina förebilder. Han är konstnär och så grymt duktig, jag hoppas att jag en dag blir som honom.
Jag vet inte riktigt om hur han gör för att få dem så vackra och unika, men jag vet att han lägger ihop olika bilder och redigerar i photoshop. Han använder sig dessutom av kända målningar (t.ex. Monalisa) och lägger in kändisars ansikten i dem. Ballt va?

Här nedan är en av hans bilder, som jag för övrigt har över soffan i vardagsrummet hos mamma.



Bilderna hittar jag på hans blogg, där det finns länkar till andra av hans hemsidor. Kolla in bloggen här!

Många långa timmar

Korridoren. Lång och tyst.
Stolar som skrapar mot golvet när elever som inte tar hänsyn lämnar klassrummet och rusar ner till sina skåp. Man sitter där, med sina skolböcker. Väntar på läraren.
Den här dagen har verkligen segat sig fram. Det har varit kallt och rått, till och med blixten letade sig fram bland molnen när jag satt på biologin och ritade öron. Helst ville jag sätta mig med min bok, "Män som hatar kvinnor", en kopp te och en mysig filt. Men det går inte i skolan, där finns varken te eller filtar...
Tänk om de hade gjort skolorna mycket tryggare? Inte så kala, vita väggar. Inga skitiga omklädningsrum utan duschdraperier. Snyggare färger på de usla skåpen (som för övrigt rasar samma för tillfället).

Det skulle vara lite fint.

I morgon är det matteprov och jag kommer göra dåligt ifrån mig... SO-provet gick hyfsat, 5/64 tror jag det var. Känner mig lite nöjd i och med att jag inte pluggade så mycket.
Det har blivit så att jag uppmärksammat mig mer för nyheterna nuförtiden. Känns som att jag kan mycket mer efter besöket på Tekniska museet och allt vi pratat om på SO:n (politik). Dessutom har jag lyssnat på några jag känner om vad dom tycker.

Fan vilken tråkig blogg.


RSS 2.0