Trick or Treat?

Jag känner mig så tjock. Jag vill gå ut och gå.

Jag måste bara få säga att:

- Filmen upp på engelska är antagligen roligare än svenska.
- Jag orkar inte plugga SO...
- Jag är beroende av Gossip Girl (fem avsnitt på en dag? yay)
- Jag tycker min blogg är tråkig.
- Läskiga monsterungar bör inte gå bus eller godis hos de som bor på Kyrkängsbacken 22 (dvs hos mig).
- Jag är lite ledsen i ögat för att jag inte kunant fota något som har med halloween att göra.
- Det här blev en längre lista än vad jag trodde.
- Jag saknar någon viktig... önskar att vi kan reda ut detta.
- Jag har sjukt tråkigt, vill titta på Gossip Girl.

Ge mig ett tips på något trevligt man kan hitta på!?

Plluuuggaaaa

Jag sitter här och skulle kolla upp ett konstigt ord... Men jag fastnade lite i stället. Jag måste nog snart, snart, gå tillbaka till köksbordet och fortsätta skriva om Nya Zeeland.

Idag har jag (förutom pluggat pyttelite) tittat på Dr House som jag missade i tisdags på grund av elak TV som inte funkade, och tittat på två avsnitt Gossip Girl. Pappa har bra arbetskamrater som vet hur man kommer åt alla avsnitt på internet utan att behöva betala en spänn. :DDD Egentligen vill jag nog hellre titta på Gossip Girl än plugga, men... Jag måste.

Bye.

Lite rött

Hejhej.

I förrgår bestämde jag och mamma oss för att färga lite i mitt hår. Det skulle bli lite spännande för att vi inte riktigt visste jur det skulle bli... När vi var på Kicks och köpte röd hårfärg sa de nämligen att håret kunde bli rosa (puh, vilken tur att det inte kunde bli grönt!), så det var en aning spännande att färga håret...
Det blev en rödorange slinga och inget annat. Den ser lite effektfull ut faktiskt, och tror det passar mig. Men jag vet inte om jag vill ha rödoranget hår, fast det vore rätt coolt. :D

I söndags skulle jag åkt till Henke men det blev inställt på grund av sjukdomar... Uschusch. Det var som tur var inget långvarit och igår satte jag på tåget mot Södertälje C med anslutning i Södertälje Hamn mot Gnesta... Trevligt. Jag har börjat vänja mig vid den här två timmar långa resan och har kommit på att det är ganska skönt att bara stirra ut genom fönstret och tänka på allt och ingenting.
Den här gången läste jag Ondskan. Mest för att jag måste läsa ut den, jag vill nämligen läsa Siteg Larssons Män som hatar kvinnor, och mest för att skolan säger att vi ska läsa ut den. Men också för att den är väldigt bra. Den är väldigt hemsk också, faktiskt fruktansvärd. I de lägena det såg hopplöst ut ville jag nästan inte läsa mer. Men jag fortsatte för att det var så spännande... Verkligen en bok värd att läsa.

I morgon ska jag dansa från två till fyra. Jag längtar redan. Egentligen har vi inga träningar på lovet men Mariella tyckte att vi borde ha det och vi andra höll med så det blev planerat såhär. Och dansen blev ju inställd i söndags så det är ju mer än bra att vi har en extra... Gud vad trött jag börjar bli på att dansen blir inställd hela tiden! Anita har ställt in alla lektioner hon skulle ha haft med oss sen i vintras! Jag har inte sett henne sedan avslutningen i våras. Varför ska vi betala 1500 per termin när en tredjedel av träningarna går bort?
Jag vill faktiskt ha Anita, hon är rolig och har en annan stil än Mariella. Jag vill testa på så mycket som möjligt innan jag vet vad jag vill dansa för stil. Det blir i alla fall inte golv...

jag kom precis på att jag borde jobba SO... Jag har inte gjort någonting och min del av arbetet ska vara klart innan lovets slut. Äh, det är så tråkigt att man blir uttråkad bara av att tänka på det... Jag får ta tag i det i morgon när jag vaknar tror jag. Sen har jag ju hela lördagen också, förhoppningsvis.

Ciao.

Söndag



Det här känns som en jobbigt slappdag som egentligen inte behövs. Skulle egentligen åka till Henke idag men han mår dåligt så det blev inte av, det känns inte bra. Vill verkligen träffa honom.

Idag ska jag väl försöka göra lite nyttiga saker. Sy igen hålen i mina leggings och beställa lite kläder med mamma kanske. Antagligen handla lite senare. Känner mig bara så seeeeeg.
Jag vill ha en ny header. Den jag har är så så tråkig, vill ha en ny. Men ska man ha en ny måste man göra en och det är jag för lat för, för tillfället.
Jag har lust att måla. Kanske en fin halloweenbild, det passar väl just nu...

Från fredag till lördag sov jag hos Mira med Anni och Emma. Det var mysigt. Vi såg på Ice Age och gick bus eller godis. Alla påpekade att det var en vecka för tidigt, men det struntade vi i. De som sa nej fick kaviar på dörrhandtaget eller på bredlådan...
På lördagmorgonen tittade vi på Snövit och de sju dvärgarna. Vi satt mest och påpekade allt som var konstigt i filmen och så vidare. Efter det hittade vi filmen Hjälp jag är en fisk!, och gissa om jag blev glad! Det är typ den bästa tecknade filmen som finns. :DDDDD

Ja, vädret är ju inte heller så mysigt... Hejdå.

Onsdag

Börjar känna lite press över SO-arbetet med skiter i det nu. Hehe. Jag känner starkt att jag vill göra om vite i min blogg... Ingen läser den ändå så jag kan ju göra vad fan jag vill. :D

Den här veckan är det alltså temavecka... I måndags lyssnade vi på två stycken som kom från RFSL. De pratade om normer, sexualitet och lite småsaker runt det ämnet. Tyckte faktiskt de var jävligt bra. De var seriösa, men långt i från tråkiga.
Vi fick även se på Hipp Hipp Hora. Skådespelarna suger ju, men budskapet är bra. Sebbe är ju bara för gullig.. mahah. Vi fick också skriva dikter i en och en halv timme. Mina blev lite halvbra enligt mig. Idioten till bibliotikarie sa att jag hade tagit dem från boken (?!), min ena klassföreståndare sa att hon var "impressed".
Igår placerades klass 9A i slöjdsalen och fick vika ihop IKEA-kartonger. Inuti skulle vi göra någonting som hade med ett tema att göra. Temana var: "Jag och du", "Första förälskelsen" och  "Kär". Min, Andrejs och Sofias låda blev rosa, fluffig och en aning skum - om man ska beskriva den.
Igår tror jag nog att jag överraskade killarna i klassen. De tror nämligen att jag är en feg liten flicka som inte vågar säga vad jag tycker om saker och ting. Ha! Skulle inte tro det. Eftersom att vi var i ett klassrum med fyra hörn bestämde Camilla och Eva att ett hörn var dåligt, ett bra, ett var tveksamt och det tredje öppet hörn. Om jag hade varit den där fega typen hade jag troligen fallit för grupptryck och ställt mig med alla andra - men eftersom att jag inte är det så stod jag plötsligt helt ensam mittemot klassen för att jag VÅGADE. Och HAHA vilak jävla miner de hade.

Senare kommer mamma hem och då ska vi göra lite varma mackor till middag. Sedan blir det dans för fulla muggar! Har värsta träningsvärken sen i söndags. Jag, Emma, Anni och Mira var nämligen med på vuxengruppens träning... tre timmar och 45 minuter blev det totalt. Men det var inget annat än kul!
Sen kommer vi antagligen färga en slinga i mitt hår... Mer säger jag inte. ;) 

En av mina dikter...

Hjärta blir som
torra löv,
under tunga skor

Typ

Jag har inte skrivit på snart en vecka och det känns lite sorgligt. Men jag har helt enkelt inte haft tid. Jag har liksom ingen lust att skriva inlägg som "idag gjorde jag ditt och datt". Det är bara för tråkigt.
Men vad ska man skriva om då? Om man inte har något roligt liv?
Jag måste komma på någonting, såhär kan det inte fortsätta.

Men jag måste ändå berätta lite om veckan...

Det har varit kallt och i måndags snöade det till och med. Det snöade visserligen på söndagskvällen med, men det var lite snöblandat. Snö är mysigt, men inte när man cyklar i det i motvind. Den låg ju inte heller kvar speciellt länge.. I onsdags var det dans och vi fortsatte träna på våran urusla moonwalk. Det gick däremot bättre för mig den här gången eftersom att jag äntligen kommit underfund med att man måste dra bak fötterna för att komma någonvart. Moonwalk på stället är inte tufft.
Jag har pluggat en del och igår hade ett engelskaprov. Till igår hade jag också matteläxa, läsa i en bok, planera bokprat och lite sånt där man måste komma i fatt i. Jag har kommit på att jag börjar bli bättre i matte och biologi, och att bli bättre är ju alltid bra. :D

Förut idag blev jag påmind om att pappa fyller år på måndag. Detta har jag tänkt på länge, men sedan glömt bort (!!). Han måste få någonting! Min plan är att gå hem till mamma i morgon och måla en bild, och sedan slå inte den och lämna den hos pappa innan han kommer hem från jobbet. Frågan är bara vad jag ska måla..

Mitt rum har fått en helt ny atmosfär när en hylla placerades på väggen. Jag måste planera lite mer hur jag vill ha det, jag måste ha någonstans att ställa alla mina böcker. Dessutom måste jag sälja en del. Jag har inget behov av att spara "Sune och tan tonåring"...
Min lavalampa har fått rummet att kännas juligt. Jag förknippar ljuset till en känsla jag hade från sista julen i huset. Då har jag den lavalampan, en blå typ... slang som lös, och massor av lysande stjärnor i olika färger. Det var väldigt mysigt.

Idag åkte jag och mamma till kungens kurva och köpte nya skor och en jacka till mig. Vi kollade även efter leggings, eftersom att jag inte har så mycket sådant, men när vi inte hittade några blev jag lite småsur... Men jag är glad för mina nya, snygga, varma skor och min fina jacka. :D

Jag har funderat lite på en grej... Är inte jag ganska bra på att sjunga? Alltid när jag kollar på Idol tittar jag på hur dom gör, sen tänker jag mig själv på den där scenen och gör det dom gör - fast mycket bättre. Problemet är att jag inte ALLS kan sjunga. bara när jag är ensam, och hur användbart är det liksom?
Igår var det lite roligt eftersom att det var Michael Jackson-tema i Idol. Kalle kunde inte dansa och jag satt och beklagade mig över hans tragiska försök till "dans". De andra klarade sig faktiskt bra. Jag hejar på Mariette för att hon har en cool, egen stil som man borde ha nuförtiden. De andra skulle säkert bara bli såna där... "Idol-" och sedan namnet. Tove är också ball. Även fast hon valde svåraste låten igår tyckte jag att hon sjöng den väldigt bra.


Nästa vecka är det tema Kärlek i skolan. Eller i alla fall bland niorna. Jag hoppas det blir roligt - och att det är värt att slippa sovmorgonen på måndag. Puss och kram.

JAAAAAAAA!

Det blir Kent den 28 februari, tjoho vad glad jag är just nu! :D Ville bara säga det.


Hehe

Förlåt för mitt skumma inlägg förut idag, jag hade verkligen skittråkigt.

För ungefär en halvtimme sedan kom jag hem till pappa efter att ha varit i stan sen halv 3. Det var skitmysigt! Fast det var ju lite kallt och svårt att hitta (hehe) men det blev bra till slut. Först fick vi lyssna på två killar i 40-årsåldern som berättade om riktig hip-hop, var det kom ifrån och varför den finns. Att det inte är dom som sjunger bra på "The Voice" som är hip-hop, dom är i alla fall inte riktig hip-hop. Jag förstod inte allt, eftersom att de pratade på engelska. Och engelska i två timmar, hmm.
Jag lärde mig väldigt mycket i alla fall. De pratade inte mycket om dansstil för dansstil, mest om musiken och dansen i helhet. Och förstås stilen och kulturen. De berättade lite om sig själva på 80-talet, vad folk trodde om svarta killar som kom från L.A och dansade. Att man måste lära sig frunden innan man kan börja. Eller som de sa:

"You have to learn how to drive the car, before you use it."

Jag tycker det var mycket intressant.

Alla dansare där var förstås proffs och jag, Mira, Emma och Anni kände oss väldigt små och ganska kassa på att dansa. Vi satt mest och klappade händerna, filmade, fotade och försökte lära oss någonting. Det är synd att vi missade poppingen, det hade varit ballt att se proffs dansa popping (robot-dans). Men det hade blivit alltför sent, och det kommer ju trots allt fler gånger! Detta måste vi göra om!

Puss.

Svenska Hollywood-fruar

Igår satt jag och tittade på "Svenska Hollywood-fruar" för första gången. Nu vet jag varför alla snackar om det, men hela programmet är så meningslöst att det inte är sant. Alla verkar prata mest om Anna Anka, själv tycker jag att hon verkar vara den mest klartänkta av de tre i alla fall.
Jag menar, en av dem satt ju och pratade om sitt läppstift? "Jag tror jag sätter på mig läppstift två till tre gånger per timme. Utan läppstift känner jag mig naken."
Anna Anka däremot jagade sin exman i bil, som hade kört iväg med hennes barn. Inte för att jag förstod någonting av hennes gräsliga skånska, men ändå. Den tredje var väl helt okej... Men hennes kompis var helt sjuk i huvudet.  Hon hette något med Agnes, tror jag? Aja, hon hade precis skilt sig, och flyttat till en, i hennes ögon, liten lägenhet. Hennes hund hade hennes kompis tagit hand om, och igår tänkte Agnes-vad-hon-nu-hette flyttaa till ett hus igen - och därmed ta tillbaka hunden.
Det ville ju såklart inte kompisen...
Så kompisen gjorde allt för att hon inte skulle köpa något hus.

Jag har faktiskt ingenting att skriva om, och detta låg nära till hands. Hejdå.

Gräs



Hade lust att lägga upp en bild från i somras.

Lördag

I morgon blir det danskonsert (?) för hela slanten. Jag längtar verkligen, det kommer bli veckans höjdpunkt! Idag har tyvärr blivit en mycket slapp dag, vilket jag är lite missnöjd över.. Jag har faktiskt inte mer att skriva, är för trött för att ens orka titta. Hejdå.

Trött

Jag är trött på allt tjat. Allt babbel. Allt skitsnack.
Jag har fattat att ni inte gillar mig, och jag bryr mig faktiskt inte. Det jag sa står jag för, och ingen kan ändra på det bara för att man sätter sig ner och kastar fåniga blickar. Eller ropar högt att man är en jävla fegis. Eller retard. Det konstiga är ju att jag inte alls är efterbliven, bara att ni tror att ni är något för att ni säger så till alla andra ni inte känner.

Ni kanske borde ta reda på lite mer information i stället för att gå på eran "säkra källa", som förövrigt inte alls är speciellt sann. Och i stället för att ge oss de där blickarna, varför inte bara komma fram och säga vad ni tycker? Varför tror ni att vi inte pratar med er? För att vi inte vågar? Ni vet ju ingenting.

Om ni inte tycker om mig, säg det. Fine. Jag står ut med att några inte gillar mig, alla kan inte gilla alla. Så är det bara. Men att skita i det och fega ur, det går jag inte med på. Jävla fegisar säger jag bara.

Jaså



Herregud.

Hmm



Jag har ingen stil på mina bilder... alla har olika färger och alla är olika. Jag vill ha ett macroobjektiv! Speciellt efter det att jag för någon timme sedan kikade på den här bloggen... Man blir ju så avundsjuk att man smälter!

Jag måste klura ut vad min specialité kan vara... Alla verkar ha hittat sin utom jag. Hjälp!


Idag har jag, Mimmi och Olivia fotat lite. De stod modeller och jag bakom kameran då. Det blev lite sådär. Jag kände mig i alla fall lite proffsig när jag stod där med mitt stativ. Nog för att jag inte förstår riktigt alla grejer man kan vrida och vända på, men ändå...

Åh, macroobjektiv! Det dyraste objektivet, och det vill jag såklart ha... Jag har ett presentkort på Siba, 200 kronor? Det räcker väl? Åh.

Hårfärg


Bild från i somras på Skärgårdsmuseet, jag blev lite glad i PhotoScape så jag redigerade den här bilden med.

Idag skulle jag och mamma köpa en jacka till mig, men det blev hårfärg, två tröjor, armband och en väst till mig i stället. Hehe.
Nu ska jag blondera mitt hår, eftersom att jag har en 6 centimeters lång utväxt som jag vill bli av med. På torsdag kommer jag färga in en röd slinga på för tillfället obestämd plats, för att se hur det ser ut.

Puss.


Blev lite sugen...

... på att åka in till stan och besöka Beyond Retro! Där finns så himla mycket coola grejer, man blir bara glad av kolla på dem. Köper man någonting är det ännu bättre. Blev alltså sugen på att köpa någonting och sedan kanske göra om det. Henke började nämligen prata om symaskiner (lite konstigt ämne om man tänker på en kille).



Bild från Elinkans blogg.

Kent släpper nytt album!



TJOOHOOO! Jag har längtat! Har lyssnat på deras skivor om och om igen och har undrat om dom inte ska göra någonting snart!
Jag ska självklart ha det. Nej, jag måste ha det! Sjätte november kommer det ut och det heter Röd. Det ska bli så roligt. Känner mig lite uppspelt.

Informationen hittade jag här.

Låtarna som finns med i albumet:

1. 18:29-4
2. Taxmannen
3. Krossa Allt
4. Hjärta
5. Sjukhus
6. Vals För Satan (Din Vän Pessimisten)
7. Idioter
8. Svarta linjer
9. Ensamheten
10. Töntarna
11. Det Finns inga Ord

Och dessutom släpps det biljetter på måndag till deras turné! Härligt! Jag bara måste, måste, måste se dem!

Dagen...

Idag var vi på ungdomsmottagningen och fick bland annat information om vad de gör. Vi fick även kondomer (vilket inte var så konstigt). Hon som berättade för oss verkade verkligen exalterad över att vi kom dit och såg väldigt lycklig ut över att jobba med det hon gör. Hon var barnmorska, och berättade lite om vad hon gör.
Gud vad tråkigt.
Gardinerna var vita i alla fall. Fast de hade orange och gula fyrkanter på, och något konstigt mönster som såg ut som spermier - undrar om det var meningen?

Så kan det gå...

... när man dricker te och redigerar bilder!


Kanelbullens dag!



Hoppas ni ätit många goda bullar. :D

Lite höst

Jag kom precis hem från dansen. Idag hade vi jazz och jag kan lugnt säga att det inte är min grej! Pionta och spotta gör mig bara förvirrad och piruetter får mig att ramla in i väggen. Vi var bara fyra idag, kanske på grund av att det var jazz, kanske för att de inte kunde. Det är det fortfarande ingen som vet...

I morgon blir det skola och jag har absolut ingen lust... i alla fall inte om man tittar ut genom fönstret.
Jag bjuder på några bilder jag experimenterat med i photoshop.




En himmelsk drog

Här sitter jag och lyssnar på Kent och har det väldigt tråkigt. egentligen skulle jag sova hos Mimmi, men planerna blev ändrade så att jag bara skulle vara där till kvällen. Tyvärr blev de planerna också ändrade så idag har jag verkligen inte gjort ett dugg och jag känner mig lite ledsen över det.
Imorgon ska jag ta tag i mitt liv och gå upp lite tidigare för att fota, sen måste jag börja spela gitarr igen. Det är sjukt vad fort man glömmer bort allting...
Vid två blir det dans och jag längtar verkligen, speciellt efter denna sega dag. Att inte röra sig alls är bara tråkigt, jobbigt och drar dessutom ner självsäkerheten.

Hos Mimmi skulle vi ätit thaimat, men eftersom att planerna blev ändrade gick jag och syrran och köpte thaimat på Pang's. Det regnade, men det var bara mysigt med stor regnjacka och paraply.
Idag har pappa byggt ihop en benny (IKEA-möbel) till mig, och även köpt mig en Malm-säng. Han kommer antagligen sätta ihop den någon gång under nästa vecka, då lite annat ska fixas.

Jag bjuder på en bild från 14 februari i år. Henke gav mig choklad.. och på vilken dag?


Biologiprov och frost

Biologiprovet gick inte som jag tänkt mig. Jag får hoppas på VG. Blir faktiskt lite besviken på mig själv...
Nu sitter jag här och lyssnar på en spellista som jag hittade på min kusin och hennes kompis fina blogg. Om en stund kommer pappa hem och då blir det till att göra lite tacos. Efter det sätter jag mig och kolla på idol, bara för att göra någonting. Eller så tecknar jag lite.

Igår på eftermiddagen var jag och min syster ute och fotade lite höst. Nåja, jag gick ut först men sedan kom hon och var med mig.
Mornarna är verkligen kalla nu och i morse hittade jag frost på min cykelsadel. Jag längtar tills jag får tid att fota lite frost, speciellt de där buskarna utanför skolan. Varje morgon den här veckan har jag stått och beundrat de röd-gröna, frostiga små bladen.




Mimmis blogg

Måste bara få tipsa er om en fin blogg! Nämligen Mimmis (min ängel).
Idag har jag knåpat ihop en header till henne som hon bad mig göra åt henne. Jag blev nöjd med den, fast jag visste inte riktigt hur jag skulle vinkla bilderna och hade lite svårt med skuggor och sådant (tog ett tag att komma ihåg hur man gjorde). Men här nedan är resultatet!

Kolla bloggen här!




Biologi

I morgon har jag biologiprov och jag har bestämt mig för MVG och ska nu sträva efter detta. Jag kan allting, men nu gäller det bara att kunna lite till... Hm. Jag får fundera på det där.
Provet är på nervsystemet, hjärnan, ryggmärgen och våra fem sinnesorgan.

På lördag åker jag troligtvis till Mimmi och sover över där till söndagen. Mysigt värre!

RSS 2.0