Lite te och lite ont

Mimmi ville att jag skulle skriva ett inlägg, men jag vet inte vad jag ska skriva så detta kommer antagligen bli helt skumt.

Pysen följer efter mig och verkar vilja smaka på mitt te. Han spinner och ser allmänt lycklig ut. o_o Han är väldigt söt. ♥
I morse började jag 9 (min enda sovmorgon) och ja självklart blev den förstörd. Olivias mobil ringde med 5 olika låtar gång på gång och hon stängde aldrig av dem. Klockan var för överigt runt HALV SJU PÅ MORGONEN. Tull slut gick jag upp och skrek på henne.
Jag har extremt ont i mitt lår. Det är lite bättre än i morse men det gör fortfarande sjukt ont. Det är nog från dansen igår. Hihi.

I morgon ska jag och pappa till Huddinge Sjukhus och hämta mina inlägg.. Trevligt. Direkt efter det (vi har bara några få minuter på oss!) så ska han skjutsa mig till ABF's  huvushus och det är genrep för dansavslutningen på onsdag. Åh, jag minns alla mina genrep som om det var igår. Hihi.

Vi har en plaktikant i skolan. Nej, han heter inte Jerry men han heter Daniel. Han kallas nu för Avett-Daniel eller Svett-praktikanten. Vi har klagat på honom. HE'S GOIN' DOWN.
För övrigt sa han ironiskt: "Det luktar svett här, har ni inte duschat tjejer?". jag var inte där, men han tror tydligen att duscha betyder blöta ner hela håret och förstöra sminket. Okej hjälp mig, jag låter som en fjortis. Men grejen är att vi inte har tid att fixa i ordning oss igen. Jävla Svett-pllllaktikant.

Just nu dricker jag te (som sagt) och ska inom några minuter gå och lägga mig. Mamma letar efter Simbas bollar. Jag vet, det låter skumt. JASMINE, VI MÅSTE HITTA BIMBIZ BOLLAR! Och jag typ; ... mellan benen mamma?

Godnatt.

WE'RE JAMMIN idag!

Godmorgon! Eller vad man nu säger halv 12...

Om en halvtimme ska jag (enligt planerna) befinna mig hos mamma. Just nu håller jag på att packa och det är bara lite kläder och min dator kvar! När jag kommer till mamma ska jag få hennes acsess.. acess? acs.. a.. ehhmm, 'hur-det-nu-stavas'-kort. :D Sen bär det av mot stan med Mira.
Annie och Jannica är sjuka. D: Men vi är i alla fall 4 som åker in. :>

Nu ska jag dricka mitt te och fortsätta packa! ;)

23.38

God kväll.

Här sitter jag och käkar kinachips! Jag gav dem det namnet för att... Jag vet inte. Det kändes bara så rätt. Jag och pappa åt thaimat idag, yumyum. Jag tog Yakitori. Åååååhhh, vad gott det är! Kina och thaimat går ju egentligen inte ihop, så jag vet inte varför jag kallar 'chipsen' för kinachips.

I morgon bär det in till stan och det är dags för We're Jammin 2:nd chapter. Det ska bli kul. Vi ska dansa med en skitduktig dansare och vi kommer troligen vara sämst av alla men det kommer bli så roligt ändå. :D

Annars så... ja, Krille har blivit en Kaning. Tyvärr. Snart är det jul och jag har noll pengar. Det är den 28 november idag. Om 22 minuter är det första advent. YEAH...

Vad ska alla jättemånga ni som läser min blogg göra första advent? :D

Öppet hus

Hejhej.

Idag var jag på öppet hus på Huddinge gymnasiet och jag kan helt klart säga att jag förstår mer nu. Haha. Helst vill jag gå Estetiska inriktning Bild och Formgivning. :D Vi kom in och det var människor överallt, jag såg även tre killar (mamma envisades med att säga pojkar) i min klass, varav en sa hej till mig. De andra två kan dra något gammalt över sig, heh. Vi gick runt lite och till slut kom vi upp till några slags informationsdiskar. Hm. Vi kollade lite på estetiska, pratade med en språklärare som inte visste svaren på våra frågor och var allmänt borta.
Till slut hittade vi biträdande rektor och vi pratade lite med henne. Hon ledde oss till en bildlärare som vi följde efter. Vi fick godis av henne. :-D Hon hette Cecilia och skrattade jättehärligt. Medan vi gick runt i alla ateljéer, bildsalar, och allt vad det nu var så berättade hon om allting.
Nu känns det bättre. Innan övervägde jag om jag verkligen ville åka dit, men nu ångrar jag ingenting.

För övrigt så knarkar jag den här låten, och har lärt mig hela texten. Haha. (youtube)

Nu hade jag tänkt planera lite julklappar. :D Jag ska göra allting själv ouff. Hoppas att alla blir glada för det som de får, för jag tänker inte köpa smörknivar på IKEA!

Puss

Några bilder

Tänkte lägga in några bilder såhär på kvällen *host*mitt i natten. Mysigt va? :D






Gott och blandat

Nu ska jag lägga upp den nya headern, hoppas den vill funka. :DD Medans jag gör det så kan ni ju alltid kolla på den här härliga videon gjord av systrarna Andersson...




Såhär kan det se ut en helt vanlig fredagskväll.

NYTT!

Jag tänker göra en NY header! Den här är så tråkig och så inte jag, så jag behöver en ny och rolig! :D Men problemet är att jag måste ha lite nya bilder... hmm. D:

I morgon ska jag och pappa (och antagligen mamma) åka till Huddinge gymnasium och kolla lite där när det är öppet hus... Burr. Jag har verkligen ingen lista över gymnasium jag vill gå på. Stress, stress! DD:

Aja, hejdå.


Ännu en dag

Idag gick jag upp. Jag hade ont i halsen. Jag var trött.
Jag la mig i soffan.
Råkade somna...
Vaknade halv tolv. Tittade på 5 avsnitt Gossip Girl (säsong 3 iiihh).
Åt pannkakor.
Såg på The Proposal med pappa.
Och nu sitter jag här och chattar med Kristian.

Jag hade lite pauser ibland och redigerade bilder. Jag hittade en BYRWSFLK cdsöfleuo-ROLIG sak i programmet PhotoScape. Jag = överlycklig.

Photoshop + Photoscape + Picnik = Skitroliga redigeringar ♥


I morgon måste jag till skolan. Idag tog alla åttor och nior baconsprutan, och eftersom att jag inte fick någon så måste jag ta reda på när man kan ta den. Eller så skiter jag i det och slipper få i mig kvicksilver och allt vad dom tryckt i det där vaccinet. :DDD Hm.
Idag hade jag tänkt göra matteläxan och träna på engelskaglosorna, men eftersom att jag inte har kommit iväg till skolan för att kunna ta hem mina böcker så har jag inte kunnat fullborda mina planer. Uäh. Mimmi kommer bli arg. D:

Mja det finns inte mycket mer att säga. Kanske därför jag inte har skrivit något idag. Igår på dansen gick det usch i alla fall. Jag dansade bort mig. Som tur var så var det bara inför gubbar och gummor som hade möte, och dom tittade typ inte ens upp från sina papper?
Efteråt fick vi tårta, bulle och juice. :DD Och när vi stod nere i ett liten mystiskt rum (o_o) och snacakde lite så kom en snubbe från Vårbygård. (?). Han ville ha Mariellas nummer för att han villa att vi skulle dansa på VARBYGÅRD. Vi typ: O_O

Skriver i morgon igen.

Godnatt!

Sent

God afton.

Jag sitter här med Kristian via msn och vi pratar om saker ni inte vill veta någonting om... Haha. Men det är kul. :DDD Jag ska nog gå och lägga mig nu, annars kommer jag aldrig upp i morgon och jag kommer skylla på att jag är sjuk eller nåt. Jag känner mig själv. Det får inte hända!

Natti!

Mmm

Jahapp om två och en halv timme ska jag befinna mig utanför blå salen. Jag har ännu inte något glittrigt plagg... Och jag orkar ärligt talat inte ens gå ner och kolla efter ett. Pappa skulle ner till apoteket och fixa Ipren (åh, mitt huvud D:) så han sprang in på H&M och kollade lite och hittade någoting som jag inte alls vet vad det är. Jag förstod inte riktigt vad han pratade om, men han sa att den kostade 500 och att han tyckte att det var onödigt. o_o Själv insisterade jag på att bara få använda en skjorta och typ... en slips? He he he. Men det är äppet köp, så om jag är snäll mot den och inte tar bort lappen kanske man kan lämna tillbaka den... Haha. xD

Allmänt:

- Jag måste snart duscha tror jag.
- Jag har VG på piano på musiken!
- Jag kan inte göra ett F-ackord på gitarr (inte ens den enkla...)
- Min gitarr kommer troligen följa med till skolan på fredag. Herregud.
- Den ska följa med för att min lärare ska stämma den så att jag kan spela hemma. :DDD
- Pappa kommer snart...
- Jag skriver ganska oseriösa saker nu.
- Jag har ont i huvudet.
- GOSSIP GIRL ÄR SLUUUUT, jag SETT KLART säsong 2!? JAG HAR INGEN FORTSÄTTNING. Skandal. D: Chuck och Blair är i alla fall väldigt söta. 8DD ♥
- Min mobil hatar mig. :(
- Jag har tråkigt.
- Någon annan än jag som känner att denna listan börjar bli lång?
- Jag ska bädda min säng nu.

Hejdå. ♥

Uaah

Hejhej.

Jag har bråttom men i alla fall. Vet inte ens vad jag ska ha på mig idag. o_o
Hm, jag gick upp typ 20 över 6, la mig i soffan och halvsov i en timme nu. Sen satte på TVn... hahah omg. Sen gjorde lite frukost och tittade på TV och nu typ... oj, klockan sprang. Nu ska jag borsta tänderna och hämta huvudvärkstabletter. Urk för skolan och idrott!

Puss..

Myseftermiddag ♥

Hejhej.

Jag har inte skrivit tidigare idag... min första dag med bara ett enda inlägg tror jag? Aja, någonting har jag att berätta då.

Idag var jag med Mimmi efter skolan. Det var riktigt mysigt och väldigt behöveligt (?). Dvs att jag behövde det. Prata alltså. Öga mot öga med någon som lyssnar och förstår, det är så jobbigt att skriva hur man känner hela tiden, man måste få prata också.
Tack Mimmi! Vi måste ses snart igen... och planera vår London-resa! Hihi. Ring mig när du har en ledig helg att tillbringa med mig, Aladdin och en låååång serie. (: ♥

I morgon är det onsdag. JA!!!! Halva veckan är snart fixad, snart helg. I morgon är det uppträdande på en scen som är... 10x10? Nej, mindre. 7x8 typ? Haha, vi är typ 15 pers. Yay! Det kommer bli kul när vi alla ligger på golvet på varandra. Koregrafin är ju helt ouuuff.
Jag ska även ner till centrum och kolla efter något glittrigt. Önska mig lycka till... Pappas kommentar: "Gå till Glitter!" Clever.

Godnatt. (:

Jag?

Jag brukar inte lägga upp bilder på mig här... Det har en förklaring. För det första finns det inga som helst bra bilder på mig, och flr det andra gillar jag inte att lägga upp bilder på mig. Typ alla göra det. Här är jag, här är jag, här är jag. En bild på mig. Ego, ego, ego.
Jag gillar inte sånt.
Men nu sitter jag här och har tråkigt, har precis redigerat en bild på mig, så nu lägger jag upp dem här. Enjoy!




Trött

Jag är trött och uttråkad. Och jag blir stressad när jag tänker på allting jag egentligen borde göra. Jag får noog ta och öppna ett nytt Word-dokument och börja skriva på uppsatsen... eller bara skriva.


För övrigt har jag ont i magen, och jag tror att dansen är orsaken.

Jaha

Hejhej.

Idag vaknade jag 11. Somnade 12 i natt och vaknar 11... HUm. Trött eller vadå?
Dessutom hade jag ont i halsen. Det är bättre nu. Te in my heart. ♥

Ollie är också hemma idag så vi ska kolla på Gossip Girl. :DDD Men jag ska nog börja planera lite inför min slöjduppsats också, så dösjuk är jag faktiskt inte. I morgon ska jag ta mig till skolan, ont i halsen eller ej. Jag kan bara inte missa mer än en dag!

Krrrraamm.

We're Jammin 1:st chapter

Jag var där med Mira, Emma och Annie. På söndag är det alltså igen men denna gång lite längre. Förra gången var det breakdance och popping, vi såg bara det förstnämda. Mira bjöd in mig till ett evenemang på facebook, där hittade jag ett filmklipp som jag egentligen velat lägga upp här... Men eftersom att det är facebook så går det inte. Däremot kollade jag lite på youtube i stället och hittade den här videon (nedan) från när vi var där!



På söndag är det workshops från 13 till 14.30. :D Mariella sa att de är skitsvåra men vi ska testa ändå (det är ju för fan gratis för oss så why not?). Lite inspiration och kul att göra.
Vid 17 börjar battles och vi ska kolla så länge vi orkar, haha. Det ska bli grymt kul!

Lite skumma, suddiga bilder som jag tog i den mörka lokalen. (Jag hade varken stativ eller blixt! Så jag tycker de blev helt OK).







Juicemannen - som vi hade workshops med i våras.



Ser ni juicen...



Jag behövde radera många misslyckade, men det blev lite effektfullt med det suddiga. :D Alla bilder ä oredigerade.

Utvecklingssamtal

Japp, det är inte bara i skolan man har såna. Jag hade idag innan dansen, och egentligen tänkte jag skriva ett inlägg om det innan, men jag gjorde något annat inlägg - min inre tanke när jag låg i sängen och skulle sova igår. o_o

Nåja, på utvecklingssamtalet som varade i 15 minuter pratade jag och Mariella och lite allt möjligt. Vi började med skolan och jag berättade om gymnasiemässan och välja gymnasium och jag vet inte vad jag ska göra blablabla. Och hon har alltid trott att vi allihopa är mycket äldre så hon typ WTF VÄLJA GYMNASIUM? Aha.. o_o Också undrade hon om jag skulle vilja satsa på dansen eller om det bara skulle vara en hobby eller en hobby som är viktig. Lalala.
Hon sa att jag är en av de som utvecklats mest av alla. :DD Jag blev glad.

På söndag är det ingen dans, men det är en grej på Stallet. Förra gången betalade vi 100 spänn för att komma in (omg), så nu får vi göra en workshop gratis och sen komma in gratis och se battles. Nice. :D Den här gången kommer antagligen Jannica och Antonio (Edo/Filip) följa med också, det blir kul!

Senare bär det av hem till pappa igen och bo där i en vecka. Känns som det enda vi gör. Flytta våra saker fram och tillbaka, packa upp och packa ner. Uähh.

HA NU EN TREVLIG EFTERMIDDAG.

,

Jag klarar mig bra utan dig.

Män som hatar kvinnor

Alla ni som följt min blogg slaviskt (haha) har säkert märkt att jag läser "Män som hatar kvinnor". Nej, jag är inte klar med den... Det har varit för mycket plugg osv för att jag skulle ha orkat ens tänka tanken på att lägga mig ner och läsa. Men nyss såg jag filmen med mamma.
Så fort vi kom dit där jag ligger i boken slutade jag förstå vad som hände, haha.
Men den var jättebra. Mamma pausade ibland och berättade att "De har tagit bort massor!" eller "Såhär är det, i boken blablabla"... Men så är det ju när man läst en bok och ska se filmen. Två gånger spolade hon för att jag inte skulle se det hemska. Tyvärr så såg jag ju det ändå eftersom att man ser när man spolar...

En gång läste jag en bok som hette Guldkompassen. Jag läste ut de sista sidorna precis innan vi skulle på bio och se den. Man kan ju förstå att de kortar ner filmen och tar bort scener, men att de ändrar namn förstår jag inte. I boken fanns två isbjörnar, en god en ond. Båda hade lite halvskumma namn, de passade där. I filmen hade den goda isbjörnen kvar sitt namn, men den onda hade fått ett nytt! Jag kommer ihåg att jag var jättearg. Det värsta var namnet de hade gett björnen. Ragnar var det.
RAGNAR!?

I morgon är det dans och jag måste hitta kläder tills på onsdag. Temat är Glitter och Glamour. Herregud, inte min grej! Någon som har en glittrig slips? Eller en glittrig väst? Mariella tycker att vi ska dansa i jeans... Nja, nej. Hellre tights. Mycket hellre.

Natti natti. ♥

Robinson

Jahapp Robinson börjar om en kvart då... Hoppas den här är bättre än förra, då det var skitdåligt slut och skumt upplagt. Robinson var bättre förr (ja, jag är 83 år).

Reklamen ser i alla fall liiiite lockande ut. Och jag har ingenting att göra. Och Robinson har vi alltid tittat på här, så det är ju nästan ett måste. :o

Förlåt för dåligt bloggande idag. D: Puss!

Mimmi; Vilken dag ska vi ses? :)

Inte alls skumt...



Jag är den konstiga blonda som hade skrattanfall när kameran var på on... För de som inte fattar så säger vi hela tiden "En elefant balanserade". Enjoy! (:

Våga vara rädd Columbus!

Hejhej.

Jag och Ida sitter och bildar meningar av Kents låtar. Det är väldigt intressant. Japp... Hon är lite skum, jag undrar lite vad hon åt till frukost idag. Inte kan det vara Wasa-knäckebröd i alla fall. Hon sitter där och tror att hennes telefon är en datormus. Suck Ida.

Top 10 Kent låtar.

1. Columbus

2. I stället för ljud

3. Gravitation

4. Töntarna

5. 10 minuter (för mig själv)

6. Ingenting

7. En himmelsk drog

8. Indianer

9. Utan dina andetag

10. Halka

Man kan alltså tydligt se att de flesta är från Verkligen (1996)... Alltså den bästa skivan! :DDD

Men jag älskar alla låtar ändå. :>

Godermorgon

Hejhej.


Idag hade jag sovmorgon till 10, hihi. Så jag ska börja gå nu. Snart. Om ett tag... Det är synd att man inte kan se datum och tid på mina inlägg, men jag vet inte var man ändrar det. D: Någon som kan hjälpa?

Hejdå. xd

Gymnasiemässan

Hejhej.

Idag bar det av till gymnasiemässan och det var... väl... intressant. Hm. Det var inte LITE människor där, jag hittade nästan inga som går i min klass ens. Nästan inga som går på min skola.
I början kom vi in i en djungel där vi inte fattade någonting. Jag ösnskar att vi fått en karta, det fans nog vid entrén om jag tänker efter. Det fanns typ 6 "gator", mer än 100 meter långa och fyllda med olika gymnasium. Vissa tryckte upp papper i ansiktet på en, andra log bara och började prata när man kom fram.
Efter ett tag började vi förstå lite och började gå fram och fråga saker och samla på oss papper. Jag hittade massor av roligt! Men jag önskar att jag hade kunnat fråga lite mer om hur skolorna var och sådär. Jag antar att jag får göra det på lördag med mamma. Jag då menar jag att JAG ska prata.
Men jag har ingen aning om vad jag vill göra.
Någonting estetiskt antar jag. Men vet inte var eller vad. Alla pratar om "samsam" och "smek" och jag bara "?". Huh, jag förstår ingenting. D: Hjälp?
Det löser sig nog (förhoppningsvis).

I morgon är det biologiprov och jag känner mig väldigt säker redan nu. Jag ska nog läsa igenom anteckningar och alla sidor i boken, lära mig alla konstiga ord och komma på förklaringar till skumma saker (vad som händer med kromosomerna i reduktionsdelningen till exempel). Biologi är kul. Speciellt gentik. Om jag inte får MVG så skär jag händerna av mig (just kidding).

Nu ska jag väl sätta mig och göra matteläxan och göra det där ovanstående. Eller inte. Jag tror jag gör en kopp te i stället, jag har nämligen ont i halsen. Ajaj. Jag tänker INTE vara hemma från skolan! Och snart är det helg. Mysigt.

Kram.

Huvudvärk

Det känns som att jag klagar hela tiden nu. Dygnet runt. Men vad ska jag säga då? Hej jag heter Jasmine och mår väldigt bra just nu. Det finns ingenting att klaga på! Det är bara det att ingen vill lyssna på mina klagomål just nu verkar det som. Jag har nog gjort det för mycket. Och eftersom att jag inte kan säga någonting till någon, så kommer allting ut här.
Fast jag kommer nog inte berätta någonting ändå.

Jag och Ollie har tittat på tre avsnitt av Gossip Girl och nu är det dags att packa och gå till mamma. Jag har huvudvärk, min mobil hatar mig och jag har varken ork ellerlust att röra mig. Och idag är det dans... Uääähh. Jag kan ju inte ens dansen! Jag måste gå idag. Det här lär bli jobbigt.
Dessutom måste jag plugga biologi. Det är prio ett med skolan just nu. Sen kommer... Bilden. Planeringen ska vara klar på tisdag. Jahapp...
Sen måste jag verkligen, verkligen, verkligen börja med slöjduppsatsen. Det får inte bli som förra året. Det var så jävla not fun.

Nu ska jag... Äh. Skit i vad jag ska göra. Den här bloggen är tråkig som den är.

Glad påsk.

Oplanerad sovmorgon...

Idag försov jag mig. Jag missade hela idrotten (inget viktigt alltså) men jag har inte lust att missa en massa saker i skolan.
Runt 10 landade jag i skolan lagom till andra lektionen. Jag har typ såsat igenom hela dagen utan att knappt ha kunnat hålla ögonen öppna. Yay...
Vi har fått ett pingisbord vid sjuornas skåp och alla älskar det. Synd att det bara finns 5 racket. Nej, ett är borta. Och ett är sönder. Vi fick dem i måndags. Jag satsar på att grejerna håller i två veckor.
Alla har tröttnat på pianot nu. Pinigs är the new thing to do. Lycko pianot som inte blev helt ruierat, några tangenter förstörda, det är allt.

På fredag är det biologiprov och jag vill verkligen ha det där MVG:t. Just nu orkar jag verkligenn inte plugga. Jag är trött inuti och utanpå. Urk. :(

Jag har ingen lust att skriva mera nu. Så hejdå.

Min första Photoshopbild

Här och nu presenterar jag min absolut första bild jag redigerade i photoshop! Är den inte vacker och väldigt professionell?! Kanske inte... Men det är den första och den blev väl helt okej. En aaaaaning överredigerad kanske. Ehm.

I alla fall tyckte jag att den var stentuff. Det var i januari i år...

Jag kallar den... The.. frozen.. löv? Exakt.



Fin va? (:

Egentligen hade jag tänkt lägga upp fler gamla bilder, typ de första (extremt misslyckade) fotona jag tog med min systemkamera. Men nu orkar jag inte det. Heh. Men jag kanske gör det i morgon. Så länge får den här bilden lysa upp min blogg.

Godnatt.

Huh

Jag känner mig lite förvirrad. Lite lost.

Igår kväll och idag har jag kommit på tusentals saker att göra när man har tråkigt. Men nu glömde jag allt! Jag måste komma på det...

Jag kan prata om någonting annat sålänge.
Vi var på Huddinge sjukhus och jag fick ha fötterna i sånt där skumt vadd man brukar trycka ner plastblommor i. Det var... en mysig och konstig känsla. Efter besöket åkte vi till Kungens kurva och gick in på IKEA. Såklart kunde vi inte motstå att sätta oss i alla soffor och köpa massa saker. Bara nödvändiga saker såklart (men det beror på vad man ser som 'nödvändigt')! Vi fikade lite och sen åkte vi hem.
Nu sitter jag här. Frysen är paj och den nya glassen förstörd. Urk. Den är som milkshake, kanske mums ändå? Vi får se. Så ikväll blir det den dyraste maten vi hade i frysen, och det råkade vara oxfilé. Som tur var hade vi inte speciellt mycket där i, men mamma kommer och ska roffa åt sig vad hon vill ha. Haha.

I morgon ska jag komma hem, packa, gå till mamma, äta och sen dansa. Det är näst sista repetitionen innan uppträdandet nästa onsdag. Mariella bestämde att vi skulle ha ett "genrep" på något ABF-möte (?). Senare kommer vi ha ett riktigt genrep och allt det där. Precis som i alla år.
Problemet är... Dansen är fylld av HÅL.
Det vill säga att vi måste hitta på egen dans där. Iiihhh, vad ska jag göra?! Jag måste verkligen komma på det. Jag kan inte ens den dansen som vi har lärt oss. Stressa, stressa.

Juste, stressa. Det är typ det ord som mitt liv kan beskrivas med just nu. Ändå tar jag det så lugnt, jag borde vara stressad till dötts.
Jag kom på det jag skulle berätta i början. I går kväll låg  jag och tänkte ut vad jag kunde och skulle ge till alla i julklapp. I know, det är bara November, men tänk efter - det är bara EN månad kvar! Och vill man vara lite kreativ som jag så måste man börja i rätt tid. Så jag har börjat planera julklappar i stora drag! Det känns faktiskt lite mysigt.
Jag ska fota, måla, teckna... Det finns ju sådana där sidor man kan gå in på och beställa. Kanske man skulle kunna göra ett... Nej, jag ska inte avslöja för mycket. >:D Vem vet vem som läser här utan att kommentera? Buh.

Nu kom mamma hit så jag ska nog gå och hälsa på henne. :D Jag gör kanske ett inlägg senare med lite gamla bilder. Jag kan knappast lova att de är bra, men de är så... fina? Eh. Jag gillar mina första foton :D

Kram.

Jag kommer inte på någon bra rubrik

Hejsan.

Jag har inte tid att skriva någonting längre just nu, om tio minuter ska nämligen jag och mamma åka till Huddinge Sjukhus. Tjoho... kul. Jag missar hela slöjden och jag behöver verkligen jobba med min klänning.
Jag tänkte ta hem slöjdpapprena om uppsatsen och börja fundera lite på vad jag ska skriva, men såklart hittade jag den inte (GRR!). Jag måste be om en ny nästan vecka och börja då i stället. I kväll ska jag börja med biologin, provet närmar sig och jag har varken ork eller lust att sitta dagen innan och råplugga. Alla lärare säger ju att man inte ska göra det, hehe.

Jag har kommit på vad jag ska göra på bilden nu. Det är lite hemligt fortfarande men det kommer bli riktigt bra (I hope). Jag måste bara fundera lite på detaljerna - det är inte riktigt klart. Har bara gjort en grov skiss och sådär.
Igår när jag lå i min sång och skulle sova kände jag mig plötsligt väldigt... ensam. Men ändå. Jag kände mig ensam och iakttagen. Det var inte alls trevligt, speciellt inte när jag såg ett ljus på väggen (jag inbillade mig säkert). Jag hoppas det i alla fall.
Jag sov med min lavalampa på. Öhm.

Nu drar det ihop sig till att börja gå. Jag kommer säkerligen skriva mera i kväll, så du/ni/de som läser (dvs ingen) får väl se fram emot i kväll.

Puss.

Kopp te och ullig filt

Good evening.

Jag sitter här och lyssnar på Kent. Som vanligt. Mysigt. Jag ska nog gå och se på mitt femte.. eller... Hm. Jag började på 4, och nu är det 9? Jo, femte. FEMTE Gossip Girl avsnitt för idag. Jag tycker att det är konstigt att jag fortfarande bara är på säsong 2... Fast jag har ju kollat. Hm. Jag har kollat på det  i en och en halv vecka, om man räknar bort veckan jag var hos mamma och inte kollade ett enda avsnitt. Och på den en och en halva veckan har jag kollat hela säsong 1 och 8 avsnitt på 2an. Hehe.

Nu kommer jag, te och filt! ♥


Skumt

När jag har tråkigt redigerar jag bilder. Just nu är jag ensam och har tråkigt = Gossip Girl och redigera bilder. Jag är inne på mitt tredje avsnitt sedan jag kom hem från skolan och bestämde mig för en paus.

Bjuder på lite skumma bilder...





... från när jag och Ollie åt thaimat. Gissa vad det är?

Hej håltimme

Hello...

Alla måndagar har vi denna härliga sovmorgon. Jag älskar den. Vi börjar 9.00, eller egentligen 9.05 för att vår spanskalärare alltid är försenad. Klockan blev 10 över och hon kom inte, vi brukar alltid vänta på henne nedanför trapporna. Till slut gick vi upp och kollade. Självklart satt där en söt liten ljuslila lapp där det stod att hon var sjuk. Varför inte lärare ringa hem och berätta det? Så vi slipper ta oss till skolan för att sedan bara sitta där i en timme?

Efter det hade vi Engelska, men vi hade Svenska i stället (huh?). Vi såg klart på Ondskan. Intressant, intressant. Sen var det idrottsdags. Vi fick först vänta en hel kvart på att vikarien skulle komma. Sedan en till kvart på att han skulle få fram nycklar till förrådet. Han hittade varken nycklar eller andra lärare. Håltimme... igen.

Vi hade inga fler håltimmar... Bara ena delen av klassen som inte hade teknik.

Usch vad jag är trött. Låt mig sova och aldrig vakna. Snälla.

Det var roligt

Här är lite bilder från när jag, Mimmi och Ollie var ute och fotade lite. Det skulle föreställa... Äh, skit i det. :D Det var i alla fall väldigt roligt! Hoppas vi kan göra om det snart.



I'll give you life back...



"Nej hon dör!!"



Bild jag är stolt över. Snygga Mimmi!



Mimmi igen.

Gossip Girl



Nu blir det Gossip Girl och härlig kväll utan att behöva packa och gå någonstans. Fast jag ska gå till mamma på onsdag i stället. Mamma kom över på middag och klippte pappa, så jag fick träffa henne lite i alla fall. På tisdag ska hon och jag åka till Huddinge Sjukhus. Tjoho...

Ha en trevlig kväll!

Off the Wall

Jag är överlycklig! Jag har tagit reda på hur man lägger in ett youtube-klipp i inlägget. Omg.

Det här är låten vi dansar till på både onsdagar och södagar. I år är det Michael Jackson tema, och vi fick låten Off the Wall (nedan). Idag gjorde vi halva koregrafin, fy fan vad trött jag är. :(


Söndag

Hejhej.

Idag är det söndag och det betyder dans. Den börjar om nio minuter och här sitter jag nyduschad... bra tajming! Jag la märke till att jag skrev fel i inlägget igår. Klickan var ju 01.28 när jag skrev det, så det betyder att jag ägnade TVÅ och en halvtimme på bloggen. Hehe.
Dessutom la jag märke till att datum och klocka inte syns... Måste ändra färgen på den texten (iihh var hittar man det!?).

I alla fall måste jag nog gå nu. Jag skriver säkert mera efter dansen eller ikväll.

Ciao!

Ombyggnad

Hejhej.

Är detta fjärde inlägget idag eller? Jag.. kommer inte ihåg. Oj vad klockan är mycket. :o

I alla fall sitter jag här och lyssnar på Kents nya skiva och då fick jag lite inspiration till att göra om min blogg. Jag tycker det blev riktigt fint, och jag gjorde det helt själv! Eftersom att det inte går att söka på någonting på DDB så får man klara sig lite på egen hand och testa sig fram.
Än är ju inte allt helt 100, men jag ska nog försöka få ordning på det så småningom...
Sedan 23.00 ungefär har jag suttit med detta. Det vill säga en och en halv timme. Jag är stolt.

Nu tänker jag nog lägga mig och läsa lite. I morgon är det dans och senare MÅSTE jag plugga biologi. Det är ett måste, annars... ja.. annars. Blä.

Godnatt!

Höstigt








Uuuuhhrrrrkk

... säger jag bara.

Jag roar mig med att byta namn på msn. Ingen skriver till mig och jag har ingenting att göra. Idag skulle jag ha pluggat med så blev det icke. Ajabaja.
Jag tittade på Gossip Girl, lite på det Idol jag missade, och så har suttit vid datorn. Jag har byggt om på min farm på farmville (omg?!) och så har jag skrivit en önskelista! Dock är den inte klar än.

Jag letar efter en trevlig hemsida att hänga på. Några tips från er som läser här? *eko, eko, eko*

Juste, inga läser här. Och min blogg ser sjuk ut. Den har nog feber.

Puss.

Upp och ner

Här sitter jag och lyssnar på Christina Aguilera och funderar på när jag lyssnade på henne senast... Det var längesedan. Och jag tror jag vet exakt var jag var, var jag satt och vem som kom och störde mig.

Jag känner mig lite tom. Tom och ensam. Jag saknar Emi och jag önskar att jag hade kunnat skriva det där brevet till Rebecka. Jag önskar att jag och Mimmi hade setts i torsdags och bakat någonting gott och pratat lite. Jag önskar att jag inte sa vad jag sa igår.
Eller... kanske inte.
Det kanske var nyttigt att säga det. Jag vet inte riktigt. Just nu känns det bara fel, men jag sa i alla fall som det är. Det var jobbigt, men jag behövde få det ur mig. Jag vet att du är ldsen nu, men jag är också ledsen. Både på mig och på dig.

When there's no one else, look inside yourself...

Senast jag lyssnade på C.A var i skolan, för ungefär ett år sedan. jag vet inte riktigt vilket datorum just nu, men faktum är att jag har det nedskrivet. Just för ett år sedan skrev jag ner allt jag gjorde och hur det kändes och varför. Det bara behövdes. I ett och ett halft år har jag förändrats väldigt mycket. Både på bra och dåliga sätt. Men jag gillar det nog. Det är nog bra att förändras ibland - i alla fall när man förändras till något bättre, mer som sig själv.

Jag visste inte vart jag skulle ta vägen igår. Instängd. Väggarna rör sig närmre och närmre... Som i film ungefär. Är livet som en film?
Man tycker ju att film kan vara så överdriven. Tjejen får den snygga killen i slutet, eller så sprängs de onda. Jag har aldrig gillat förutsägbara historier, det ska inte sluta på ett vanligt sätt. Varför kan inte prinsen.. dö? Eller någonting.
Men att inte leva förutsägbart är väldrigt frustrerande. Jag har ingen koll på vad som ska ske. Jag är lite av ett kontrollfreak. Det är som att bli placerad i klassrummet. Jag avskyr att sitta i mitten (det gör nog alla, men jag har en vettig anledning ;)), och jag avskyr det för att då kan jag inte ha koll på hela klassen. Jag måste vrida på huvudet åt två håll för att kunan se dem. Ljudet strömmar in i båda öronen och jag kan inte koncentrera mig. Väggen är min vän.
Sitter jag vid väggen däremot, helst längst bak, då har jag blick utöver hela klassen. Då ser jag vad alla gör och hör vad alla säger på ett mycket bättre sätt. Mycket skönare.
Det var en mardröm att placeras i mitten.. längst fram.

I wanna say thank you, cause you make so much stronger, make me work harder, make me much wiser.

Jag tror att jag har gått mer självförtroende. Det kan ha varit efter det där på facebook, äh. Det låter ju bara för töntigt.
Jag tycker att ni är fega kräk som aldrig kan erkänna att ni gjort någonting. Ni känner inte mig, varför ska ni då få trycka ner mig? Jag tillåter det inte, och jag tänker inte ge upp.
Att jag inte pratar med er är för att jag inte har någonting att säga till er. Ni skulle ju ändå inte förstå, ni är som blockerade och kan inte ta in någonting. Bara spotta ut era ord. Ni vet vad ni gör men ni förstår inte.

Vi tjejer trodde att klassen var normal, så brukar väl klasser vara? Alla är inte vänner, någon blir lite retad osv. Men nu när vi pratat ihop oss fått höra vad de andra känner så känner man att det här är mycket större. Det är inte vanligt. Rektorn är med. Kurator. Biträdande rektor. Alla våra lärare. Alla visste att det var allvarligt utom vi, och ingen brydde sig att fråga oss om våra känslor och behov.
Tack B-M.
Du gjorde så att vi fick tala ut, och det gör dig till den bästa läraren på skolan. Det vet du också, det har vi sagt. Hoppas att det händer någonting. Det är mycket hoppas... 

Vi tänker stå upp mot er, ni ska inte få tro att ni äger oss. Ni ska inte tro att ni kan bestämma över oss, vi har också känslor, men det verkar ni inte ha förstått.
Jag vet att ni inte vågar hoppa på mig. Det enda ni vågar är att stå där i ett jävla hörn och snacka skit om mig. Ni är rädda för mig. Och det är jag glad för. Ni känner inte mig, eller hur? Tro inte att jag är förutsägbar, för som sagt är jag inte det.
Allt jag skrev på facebook står jag för. Varenda ord. Vad står ni för? Att ni taggade mig med ett töntigt ord på fotot? Kan ni verkligen komma fram till mig och se mig i ögonen, och säga precis vad ni tycker om mig. Det tror jag knappast. Vad det än är för sköld ni har på utsidan, så finns den inte på samma sätt på insidan.
Rektorn har sagt att vi ska kämpa emot er, så att ni lär er. att ni ångrar er. Men vi ska göra det på ett 'schysst' sätt. Vi får väl se... Vi tänker inte låta er.

Man märker redan en förändring, ni hoppar inte på som förut. Vi skrattar åt er i stället för att gå tysta iväg. Nu är ni inte så tuffa va?

Hejdå.

Fredag den trettonde...

När man mår uselt är barnfilm bästa botemedlet. Och chokladtomtar.

Farbror doktor...

Idag var jag hos en ortoped (med andra ord fotdoktor). Han klämde, vred och vände på mina fötter och sa till slut "det är glapp här". Eh.

Det var väl allt om idag... jag och mamma åkte till Kista Galleria och tittade lite. Vi köpte en tröja och leggings till mig (mina leggings dog igår och kommer säkert att begravas under kommande dagar D:). Vi fikade också, kladdkakan var övergod. :)

Nu ska jag nog gå och lägga mig. I morgon blir det plugga hela kvällen för att komma ifatt mig lite med SO:n. Jag hoppas att jag inte kommer ge upp och börja kolla på Gossip Girl...


Bye. (:

This is it

Japp. Det är det.

Mjo, jag såg filmen idag med mamma och Ollie och ska jag vara ärlig tittat jag inte på filmen... Jag tittade mest på dansarna och tänkte på hur sjukt (och häftigt) det hade varit att få vara hans bakgrundsdansare... Fyfan.

Och för det andra är det slut nu. Och jag är slut. Jag är trött och orkar inte. Jippi, i morgon är det skola och jag kommer inte ens hinna med hemkunskaen för att jag ska på besök hos farbror doktor... Det känns bra detta. Verkligen!

Önskar att det fanns någon där..?

RSS 2.0